Reflektor

Artan Lili i Koi Koi nastupaju na CON konferenciji u Novom Sadu

Komentari

Autor: Euronews Srbija

28/11/2022

-

12:32

Artan Lili i Koi Koi nastupaju na CON konferenciji u Novom Sadu
KOI KOI - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Dvodnevna konferencija i prateći muzićki programi u okviru platforme CON biće održani u Novom Sadu 17. i 18. decembra, u SKCNS Fabrika, omladinskom centru Opens i u klubu Tunel.

U okviru muzičkog programa konferencije nastupiće: Artan Lili, Koi Koi, Bolesna Štenad, Tapan, i mnogi drugi.

CON konferencija namenjena je profesionalcima koji rade u domenu kreativnih industrija iz Srbije, Mađarske, Hrvatske, Nemačke i drugih zemalja, a publika će imati prilike da sluša predavanja i razgovore regionalnih i evropski lidera poput Holgera Jan Schmidta generalnog sekretara evropske festivalske asocijacije "Yourope", najvećeg udruženja evropskih festivala popularne muzike, koje broji više od 100 članova iz 25 zemalja i Sare Gigante menadžerke Charm Music-a.

Promo

 

Učestvuju još i Márk Bóna menadžer iz Budimpešte, jedan od producenata Balaton Sound-a, VOLT festivala i Sziget-a, Andras Berta, direktor marketinga u House of Music i International Ticketing Director Exit Festivala, Zoran Vulović osnivača Arsenal Festa koji se od 2011. godine održava svakog juna u Kragujevcu, Zlatana Pavlović, CEO Lovefest-a, Vlada Janjić, ikona srpskog klabinga i osnivač renomiranog festivala Apgrade, Maja Cvetković iz benda E-Play, Branka Glavonjić, urednica kultne emisije Bunt, Predrag Ivanović CEO agencije "Odličan hrčak", CEO i programski menadžer Elektropionir kluba i Anti Shop-a, menadžer i buker proslavljenih bendova kao što su Obojeni program, Partibrejkersi, Kanda Kodža i Nebojša, Zoster.

Promo

 

Lista učesnika konferencije nije konačna i biće uskoro kompletirana i objavljena.

CON je deo međunarodnog projekta Rivers to Communities (R2C) koji zajedno organizuju Cinema City i Kultura Nova iz Srbije i Pro Progresione, DDTG i Grand Café iz Mađarske u okviru programa Intereg IPA CBC Srbija – Mađarska. R2C povezuje dve države, veliki broj naroda i kultura sa ciljem boljeg razumevanja i mekše granice.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura