Reflektor

Šarliz Teron najavila nastavak "Stare garde", blokbastera koji se našao među 10 najpopularnijih filmova na Netfliksu

Komentari

Autor: Variety

02/07/2021

-

12:05

Šarliz Teron najavila nastavak "Stare garde", blokbastera koji se našao među 10 najpopularnijih filmova na Netfliksu
Šarliz Teron - Copyright AP/Jordan Strauss

veličina teksta

Aa Aa

Netfliksova adaptacija "Stare garde" (The Old Guard), jedan od deset najgledanijih filmova na tom striming servisu, dobiće svoj nastavak, potvrdila je glavna glumica Šarliz Teron za Varajeti.

"Stara garda" zasnovana je na grafičkom romanu pisca Grega Ruka i crtača Leandra Fernandesa koji prati grupu gotovo besmrtnih ratnika.

Na čelu ove grupe plaćenika je Endi (Šarliz Teron) i njihova misija je da vekovima štite smrtni svet. Međutim, kada tim dobija novi angažman u kom se tajna njihovih sposobnosti iznenada razotkriva, Endi i Najl moraju da osiguraju da ta moć ne ode u pogrešne ruke.

Ruka je lično adaptirao prvi deo romana u scenario za Netfliks, a režija je poverena Đini Prins Bajtvud, što se pokazalo kao dobitna kombinacija, budući da je film u prva četiri sata prikazivanja na Netfliksu dobio preko 78 miliona pregleda.

Nakon takvog uspeha, Netfliks sprema nastavak, a snimanje bi trebalo da počne sledeće godine.

Ukoliko autori nastave da slede originalne romane, u drugom delu glavni lik koji igra Šarliz Teron, po imenu Endi, mora da se „suoči sa grehovima prošlosti“, dok Najl koju je u prošlom delu igrala Kiki Lejn, pokušava da izgladi stvari sa svojom novom ratničkom porodicom.

Šarliz je potvrdila da se u drugom delu vraća i par koji igraju Marvan Kenzari i Luka Marinel.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Kultura