Reflektor

Debi Hari: Ne volim da gledam u prošlost, važan mi je samo sledeći korak

Komentari

Autor: Headliner/NME

03/07/2021

-

13:20

Debi Hari: Ne volim da gledam u prošlost, važan mi je samo sledeći korak
Blondie - Copyright AP/Evan Agostini

veličina teksta

Aa Aa

Govoreći za NME o predstojećem filmu "Blondie: Vivir En La Habana" i pratećem EP, Debi Hari je potvrdila da grupa Blondie, takođe, priprema svoj sledeći album na kojem će se ponovo raditi sa producentom Džonom Kongletonom.

Iako je pevačica ranije otkrila za NME da će 12. album Blondie sadržati još jednu pesmu Džonija Mara, očekuje se da će ovog puta kolekcija biti više fokusirana na bend.

"U fazi smo da biramo vreme za postavljanje nekih numera i probe. Već smo odabrali 10-12 pesama, ali prerano je pričati o tome", navela je pevačica.

Pevačica je govorila o iskustvu "ponovnog otkrivanja stvari od kojih se odlazi i koje se zaboravljaju" da bi se sastavio "Blondie 1974-1982: Against The Odds", prvi autorizovani arhivski set grupe.

"Ali nije moja priroda da živim u prošlosti, uvek tražim gde je sledeći korak", poručuje Debi.

U međuvremenu, Blondie je nedavno podelila nove live verzije "Rapture" i "Long Time" sa njihovog EP "Vivir En La Habana" (izašao je 16. jula putem BMG). Kolekcija od šest numera ide u paketu sa pomenutim koncertnim filmom, koji je premijerno prikazan na Sheffield Doc / Festu prošlog meseca.

Blondie će u novembru krenuti na veliku turneju u Velikoj Britaniji sa bendom Garbage, nazvanim "Against The Odds".

Komentari (0)

Kultura