Reflektor

Emili Blant poručila Dvejnu Džonsonu: Ti si devojka u našem filmu

Komentari

Autor: Digital Spy / Daily Mail

06/07/2021

-

22:19

Emili Blant poručila Dvejnu Džonsonu: Ti si devojka u našem filmu
Jungle Cruise - Copyright Printskrin/Youtube/Walt Disney Studios

veličina teksta

Aa Aa

Emili Blant kaže da je bila skeptična kada joj je ponuđena uloga u novom filmu Dvejna Džonsona "Jungle Cruise", jer je smatrala da neće biti dovoljno prepoznatljiva.

Glumica koja igra doktorku Lili Hjuton u ovom Diznijevom filmu, ispričala je za Didžital Spaj da je mislila da bi njen glumački kredibilitet mogao da padne u senku, ukoliko bi bila upamćena samo kao "ta devojka" pored Dvejna Džonsona, poznatijeg kao Stena.

"Kad su mi poslali scenario, objasnili su mi da je reč o filmu sa dve glavne uloge, od kojih je jedna Dvejnova. Više puta mi je rečeno da filmovi takvi, ali se ovde ispostavilo da treba da budem devojka u filmu sa Dvejnom Džonsonom. Zato sam bila malo cinična kad sam počela da čitam scenario. Ali zapravo, mislim da si ti devojka u ovom filmu, Dvejn", našalila se glumica.

"Jungle Cruise" smešten je na početak 20. veka, a lik koji Blant igra ima zadatak da pomogne rečnom kapetanu Frenku Vulfu (Dvejn Džonson) da preveze nju i njenog brata (Džej Vajthol) do Drveta života.

Veruje se da to drvo ima specijalne moći isceljenja, koje bi mogle biti korisne savremenoj medicini i zato se u filmu, njen tim takmiči sa jednom nemačkom ekspedicijom.

Upitana kako je bilo snimati akcione scene, glumica se prisetila vodenih topova kojima su ih gađali.

"Bili smo napadani sa svih strana, ljuljali su brod, a u tome nema mnogo glume. Istinski sam vrištala kada su ispaljivali na nas vodeni top! (Reditelj) Haume Kolet Sera nas je stalno iznenađivao, što je bilo grozno", ispričala je glumica.

Ljuljanje nije prijalo ni Džeku Vajtholu, koji je morao da uzima tablete protiv mučnine. 

"Kad snimate scene u brodu i idete niz brzake, zaista se osećate kao da ste u nekoj Diznijevoj vožnji, iako se sve snima. Uzimao sam mnogo tableta protiv mučnine, a kad se iznenada nađete u nekim situacijama, sve je mnogo realnije. Iskreno, za tako nešto nema pripreme", ispričao je glumac.

Dvejn je, međutim, opisao "Jungle Cruise" kao film "iz snova".

"Vrlo je specifično vreme u našem filmu, jer je godina 1916. i to mnogo pre bilo kakvog komercijalizma. Znate, to je film iz snova, jer je tako veliki i epski. To je jedan od onih zabavnih filmova prepunih avanture, koji imaju moć da vas transportuju - ovog puta u Amazoniju", rekao je glumac.

"Stena" je takođe s divljenjem pričao o svojoj koleginici Emili, opisujući je kao "vrlo hrabru" i rekao je da je imala sve što je potrebno za ulogu dr Lili.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Kultura