Reflektor

Morisi svoj album proglasio mrtvim: Izdavač podržava "satanizam" Sema Smita, ali mu je pretnja moj album

Komentari

Autor: Tanjug

15/02/2023

-

14:33

Morisi svoj album proglasio mrtvim: Izdavač podržava "satanizam" Sema Smita, ali mu je pretnja moj album
Morisi - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Britanski muzičar Morisi objavio je danas poruku na svom sajtu koja upućuje da je "mrtav" njegov album kog je trebalo da objavi diskografska kuća Kapitol rekords.

Pevač je na Morrisseycentral.com stavio "RIP" uz omot nesuđenog albuma, koji je prema najavama od prošle jeseni trebalo da se pojavi u februaru.

Krajem prošle godine Morisi je iznenada prekinuo saradnju sa izdavačem, a "Bonfire of Teenagers" je ostao u njihovom posedu.

"Kapitol rekords iz Los Anđelesa ponosno promoviše 'satanizam' (pevač) Sema Smita, a ipak smatra da je čestita istina stvarnog ‘Bonfire of Teenagers’ njihova najveća pretnja i neće ga objaviti uprkos ugovornoj obavezi i obećanju da će to učiniti", naveo je pevač u poruci.

U prethodnom unosu na Morisijevom sajtu, navodi se da je muzičar "previše raznovrsan" za Univerzal mjuzik grup i da njihov Kapitol records neće, nakon svega, objaviti "Bonfire of Teenagers" "istovremeno nastavljajući da ga drže".

"Iako je Morisi zvanično potpisao za Kapitol, nema pomena o njemu na njihovom sajtu ili na spisku izvođača. Iako je Morisi rekao da ne veruje da je Kapitol rekords Los Anđeles ugovorio ‘Bonfire of Teenagers’ kako bi ga sabotirao, brzo je došao do tog uverenja", navodi se na muzičarevoj strani.

Tanjug AP/Jordan Strauss/Invision/AP

 

 

Smit je nastupio sa Kim Petras na nedavnim Gremi i potom Brit nagradama izvodeći pesmu "Unholy" (Nesveto) odeven u đavola sa ikonografskim prizorima pakla.

Komentari (0)

Kultura