Reflektor

Snima se serija o kultnom "Kumu": Zvezda "Uvoda u anatomiju" igra Branda

Komentari

Autor: Dailymail

11/07/2021

-

09:44

Snima se serija o kultnom "Kumu": Zvezda "Uvoda u anatomiju" igra Branda
Snima se serija o kultnom "Kumu": Zvezda "Uvoda u anatomiju" igra Branda - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Džastin Čejmbers, zvezda serije "Uvod u anatomiju", igraće Marlona Branda iz vremena kad je snimao kultnog "Kuma", a u novoj seriji pod nazivom "The Offer/Ponuda" striming platforme Paramount+, piše Dailymail.

Pedesetogodišnjem Čejmbersu biće to prva uloga nakon što je napustio popularni "Uvod u anatomiju", krajem 2019. i to posle 15 godina rada na toj seriji (za to vreme je snimio 16 sezona i oko 300 epizoda, prim. aut.) 

U seriji "The Offer" igraće Branda upravo iz vremena dok je glumio Vita Korleonea, a za koju je čuveni glumac zaradio drugog Oskara u karijeri, a sam film 1972. bio, takođe, nagrađen prestižnom zlatnom statuom za najbolji film i najbolji scenario. 

Prema navodima britanskih medija, serija će imati 10 epizoda, a zamišljeno je da se ispriča priča o tom čuvenom ostvarenju Frensisa Forda Kopole iz perspektive, pre svega, producenta Alija Radija i u seriji će ga igrati Majls Teler. Inače, za tu ulogu je prvo angažovan Armi Hamer, pre onih otužbi za kanibalizam, dok bi Kopolu trebalo da igra glumac Den Fogler, najpoznatiji po ulogama u komedijama. 

Već dobro poznata je priča kako čelnici studija "Paramount Pictures" na početku nisu polagali velike nade u "Kuma", a imali su i ozbiljna neslaganja sa rediteljem od izbora mesta dešavanja do izbora glavnog glumca. Međutom Kopolina adaptacija istoimenog romana Marija Puza o porodici Korleone i italijansko-američkoj mafiji ostvarila je veliki uspeh kod kritike i publike. 

Legenda kaže i da je producent Radi, dok je film bio u pretprodukciji, imao sastanak sa Džozefom Kolombom, šefom mafije a zvanično predstavnikom Lige za zaštitu građanskih prava Amerikanaca poreklom iz Italije, pošto je prethodno studiju stizalo na stotine pisama. Radi je dao zeleno svetlo da se pregleda scenario i predlože izmene, a navodno je i angažovao nekoliko "predstavnika" Lige kao zvanične savetnike na filmu. 

Čejmbers je igrao Aleksa Kareva u "Uvodu u anatomiju" i bio je u seriji od samog početka, a njegov iznenadni odlazak u to vreme razočarao je mnoge fanove.  

"Serija 'Uvod u anatomiju' mnogo je uticala na moj život u prethodnih 15 godina, a sada je došlo pravo vreme da se pozdravimo. Već neko vreme sam razmišlao o ovoj odluci i zaključio sam da je sada kada imam 50 godina, divnu ženu i petoro dece pravo vreme da se povučem", rekao je Čejmbers svojevremeno za jedna američki list i dodao da je bilo zadovoljstvo svih ovih godina raditi sa neverovatnom ekipom.

Komentari (0)

Kultura