Reflektor

Nišvil dobio dozvolu od Kriznog štaba za održavanje festivala

Komentari

Autor: Euronews

17/07/2021

-

13:55

Nišvil dobio dozvolu od Kriznog štaba za održavanje festivala
Nišvil dobio dozvolu od Kriznog štaba za održavanje festivala - Copyright E-Stock/Kostadin Kamenov

veličina teksta

Aa Aa

Nišvil će biti održan od 6. do 15. avgusta, što je sada i izvesno budući da je stigla dozvola za održavanje tog džez festivala iz republičkog Kriznog štaba.

"Dobili smo dozvolu, sve je u redu, radimo normalno i nadamo se će biti zainteresovanosti za festival, s obzirom da je program jako dobar", izjavio je za Južne vesti Ivan Blagojević, direktor Nišvila.

Tokom deset dana trajanja festivala biće izvedeno 300 programa na kojima će nastupiti oko 1.000  izvođača, a glavni program biće održan od 12. do 15. avgusta na Platou niške Tvrđave.

"Nišville jazz festivala će pored bogatog muzičkog programa na više stejdževa u Tvrđavi, na Trgu Kralja Milana i na Amfiteatru keja na Nišavi, posetiocima ponuditi i kvalitetan internacionalni program u okviru narednog Nišville jazz teatarskog festivala, kao i mnoštvo dokumentarnih i igranih filmova sa muzičkom tematikom - Nišville Movie Summit 2021. Svi prateći programi za posetioce su besplatni, a ulaznica se plaća samo za glavni festivalski program", najavili su organizatori.

Karte su u prodaji, a podsetimo su za glavnu binu najavljeni nastupi Earth, Wind & Fire feat. Al McKay, Stanley Jordan, Darryl Jones & Stone Riders, Goran Bregović & Nišville Big Band, Igor Butman Band i mnogi drugi.

Komentari (0)

Kultura