Poznati

Kojim članovi kraljevske porodice se najviše veruje: Anketa pokazala kako su afere uticale na britansku javnost

Komentari

Autor: Tanjug

19/03/2024

-

18:48

Kojim članovi kraljevske porodice se najviše veruje: Anketa pokazala kako su afere uticale na britansku javnost
Britanska kraljevska porodica za Božić - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Kejt i Vilijam ostaju članovi kraljevske porodice kojima se najviše veruje uprkos nizu teorija zavere o princezinom zdravlju, pokazala je najnovija anketa objavljena danas.

Svaki 10. Britanac navodi da manje veruje princezi od Velsa u poslednjih nekoliko nedelja, isti broj joj veruje joj više, dok 68 procenata kaže da je njihovo mišljenje nepromenjeno, preneo je Dejli mejl.

Na pitanje o poverenju kralju Čarlsu, koji se trenutno leči od raka, - 11 odsto navodi da mu veruje više, pet odsto manje, dok većina - 72 procenata navodi da se njihovo mišljenje nije promenilo, prema anketi agencije za istraživanje javnog mnjenja YuGov urađenoj za Skaj njuz.

Visoko poverenje u Kejt dolazi uprkos tome što je 51 odsto ljudi videlo teorije zavere o njenom zdravlju na društvenim mrežama.

Trećina ispitanika navodi da je Bakingemska palata objavila premalo informacija o njenoj operaciji. Megan, vojvotkinji od Saseksa, veruje samo 11 odsto od 2.081 anketiranih između 15. i 17. marta.

Kraljevska porodica: Konačno možemo da odahnemo

Princ Vilijam bio je razdragan kada se danas vratio kraljevskim dužnostima samo nekoliko sati nakon prvog snimka njegove supruge posle abdominalne operacije.

Princ od Velsa se nalazi u Šefildu gde pokušava da pomogne u okončanju beskućništva u Britaniji u narednih pet godina, dok njegova supruga nastavlja da se oporavlja od abdominalne operacije.

Ovog popodneva prestolonaslednik će se sastati sa predstavnicima zajednice i lokalnim organizacijama koje učestvuju u radionici za pomoć u dizajniranju novog stambenog projekta u Južnom Jorkširu.

Događaj se dešava nekoliko sati nakon što su milioni u Britaniji i širom sveta bili oduševljeni što su videli nasmejanu i "živahnu" princezu od Velsa, prvi put od sredine januara.

Snimak koji je objavio San prikazuje buduću kraljicu kako brzo hoda noseći torbu za kupovinu i ćaska sa svojim mužem prošle subote popodne.

On je, takođe razbio bizarne, neosnovane i štetne teorije zavere koje su se širile o njoj na internetu, uključujući da je mrtva, da je zamenjena dvojnicom ili da je njihov brak u nevolji.

Izvor iz kraljevske porodice je rekao da svi, konačno, mogu da odahnu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin