Poznati

Miloš Biković o terorističkom napadu u Moskvi: Vreme je posta i ramazana, pomolimo se...

Komentari

Autor: Euronews Srbija

23/03/2024

-

11:20

Miloš Biković o terorističkom napadu u Moskvi: Vreme je posta i ramazana, pomolimo se...
Tanjug/Jadranka Ilić - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

veličina teksta

Aa Aa

Sada je vreme posta i ramazana, pomolimo se za postradale, poručio je glumac Miloš Biković na svom Instagram profilu i pružio podršku porodicama stradalih u sinoćnom terorističkom napadu koji se dogodio u Moskvi.

"Ako znate da je nekoj od žrtava potrebna finansijska ili bilo kakva pomoć, napišite u komentarima. Mislim da nas ovde ima dovoljno koji želimo da pomognemo da pokažemo solidarnost. I barem nekako ublažiti patnju žrtava. Molim one koji žele da pomognu da ne odgovaraju na komentare, već samo na proverene informacije, koje ćemo objaviti nakon provere. Vreme je posta i ramazana, pomolimo se za postradale. Ako neko želi da pomogne, može da se pridruži. Objavićemo posle provere kako i kome", napisao je Biković na svom Instagram profilu.

 

 

Prema dosadašnjim podacima, u terorističkom napadu na "Krokus siti hol" kod Moskve, poginule su 93 osobe, saopštio je danas ruski Istražni komitet. Ovo je bio najsmrtonosniji napad u Rusiji za skoro 20 godina. Detaljnije o svemu možete pratiti u našem LIVE blogu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin