Poznati

Hurricane o utiscima sa Evrosonga: Svidele smo se narodu, ali mogle smo bolje proći kod žirija

Komentari

Autor: RTS

24/05/2021

-

14:31

Hurricane o utiscima sa Evrosonga: Svidele smo se narodu, ali mogle smo bolje proći kod žirija
Hurricane o utiscima sa Evrosonga: Svidele smo se narodu, ali mogle smo bolje proći kod žirija - Copyright Tanjug/ AP Photo/Peter Dejong

veličina teksta

Aa Aa

"Mi smo dale sve od sebe. Stvarno smo se dobro zabavile. Na toj bini nam je bilo fenomenalno", navela je Ivana Nikolić, jedna od članica grupe Hurricane, tokom gostovanja u Jutarnjem programu RTS.

Srpske predstavnice zauzele su 15. mesto na Pesmi Evrovizije, ali su dobile isti broj dvanaestica od publike kao i pobednici Evrosonga iz Italije.

Govoreći o svom ranijem evrovizijskom iskustvu, Sanja Vučić je za naš javnim servis izjavila da joj se čini da je ove godine bilo manje naporno, pošto su imali manje evrovizijskih događaja zbog epidemijske situacije.

"Bile smo fokusirane više na nastup i na sebe, što je svakako pohvalno za jednu ovakvu manifestaciju. Drugačiji je doživljaj, svakako, nije bilo toliko ekstatično i  te neke energije koja okružuje evrovizijske događaje, ali sam osećaj na sceni nije nimalo drugačiji i jako smo zadovoljne što smo imale neku publiku oko sebe koja nam je bila pokretač", istakla je Sanja.

Printscreen/RTS

Sanja i Ivana podelila utiske nakon velikog finala i osvojenog 15. mesta na Evrosongu

Kada je reč o predviđanjima u kladionicama uoči festivala, Vučićeva je navela da kladionice nisu merodavne i da se situacija vrlo lako promeni.

"Na samom startu mi smo bile lošije kotirane, što nas nije obeshrabrivalo. Mislim da je to najbitnija stvar", istakla je Sanja i dodala da su ljudi, kako je vreme odmicalo, na probama primetili njihov kvalitet i da su im uoči finala kladionice predviđale sedmo mesto.

"Ali smo po glasovima publike bile devete, tako da, hvala Bogu, eto svidele smo se narodu", zaključila je Nikolićeva, pa dodala da joj je krivo što nisu prošle bolje kod žirija.

Obe članice Hurricane izjavile su u Jutarnjem programu da su donekle i očekivale da im žiri neće biti naklonjen, ali da im je drago što se publici svidela pesma "Loco, loco".

Konkurencija je bila jaka, bilo je mnogo i dobrih pesama i dobrih pevača, navela je Ivana, a Sanja dodala kako je znala da će Italija biti pobednik čim je čula pesmu.

"Ja sam zadovoljna. Rokenrol se vratio na velika vrata i, iskreno, jako sam srećna što je to tako. Samo neka tako i nastave", poručila je Vučićeva.

Kako su izjavile u Jutarnjem programu RTS, nemaju planove da ponovo učestvuju na Pesmi Evrovizije, jer žele da se posvete sebi i karijeri grupe, ali se i nadaju da će uskoro moći da nastupaju. 

Komentari (0)

Magazin