Poznati

Džejson Momoa povredio oči i rebra na snimanju: Dokrajčen sam, sada sam superheroj u godinama

Komentari

Autor: Hollywood reporter

20/10/2021

-

18:17

Džejson Momoa povredio oči i rebra na snimanju: Dokrajčen sam, sada sam superheroj u godinama
Džejson Momoa - Copyright Tanjug/AP/Chris Pizzello

veličina teksta

Aa Aa

Džejson Momoa (42) otkrio je da se nekoliko puta povredio na snimanju filma "Aquaman And The Lost Kingdom 2", koji bi trebalo premijerno da bude prikazan u decembru 2022. godine.

"Starim... Upropastio sam oči - nešto mi je uletelo u oči i nekako ih poseklo, tako da sam morao na operaciju. Imam kilu, izvađena su mi rebra ", naveo je "listu povreda" glumačka zvezda, gostujući u emisiji koleginice Elen Dedženeri, pa zaključio rečima: "Dokrajčen sam".

Prema rečima Momoa, kako prenosi Hollywood reporter, uprkos silnim povredama koje je zadobio na snimanju, uveren je da će se ostvarenje svideti publici.

"Biće to odličan film, jednostavno ćete ga voleti", dodao je Džejson.

Na pitanje zašto se stalno povređuje tokom snimanja, glumac koji je najviše pažnje privukao glumeći u seriji "Igra prestola", istakao je da je njegov entuzijazam za rad glavni uzrok.

"Jednostavno je tako. Volim svoj posao i postanem previše uzbuđen dok snimam. Sad je i stvar koja ima veze sa godinama. Sada sam već stariji superheroj", rekao je Mamoa.

Glumac je poslednjih dana boravio u Ujedinjenom Kraljevstvu, gde je prisustvovao i londonskoj premijeri naučnofantastičnog filma "Dune" sa svojim kolegama glumicom Zendajom i Timotijem Čalametom. Inače, "Dina" se od 20. oktobra nalazi i na repertoaru Cineplexx bioskopa u Srbiji.

Tanjug/AP/Joel C Ryan

Na premijeri filma "Nije vreme za umiranje"

Prethodno je Momoa bio i na premijeri filma o Džejmsu Bondu, koja je za njegovu porodicu ostaje u posebnom sećanju budući da su tada upoznali omiljenu muzičarku Bili Ajliš.

"Deca i ja kad smo je ugledali, jednostavno smo se izgubili. Svi smo poludeli", kazao je Momoa.

Momoa je nedavno rekao i kako je nastavak filma posvetio mladom obožavaocu koji je ranije ove godine izgubio bitku s rakom.

U nastavku hit filma "Aquaman" imaće i novo odelo, metalik boje, a koje će biti i tamnije od prethodnog zlatno-zelene boje. Prema rečima reditelja Džejmsa Vana, on i scenarista su bili inspirisani plavim odelom koje je Aquaman nosio u mini-serijama osamdesetih godina prošlog veka.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin