Aktuelno iz kulture

Džerard Batler: Povredio sam troje kolega u jednom danu. I tada sam pomislio da je možda vreme za penziju

Komentari

Autor: Metro

07/09/2021

-

19:04

Džerard Batler: Povredio sam troje kolega u jednom danu. I tada sam pomislio da je možda vreme za penziju
Džerard Batler - Copyright AP/Richard Shotwell

veličina teksta

Aa Aa

Popularni glumac Džerard Batler priznao je da je izazvao potpuni haos na snimanju novog filma "CopShop" tokom samo jednog dana, kada je uspeo da povredi tri osobe dok je radio svoje kaskaderske scene.

Srećom, niko nije ozbiljno povređen, ali se škotski glumac našalio da je imao toliko težak dan da je počeo da razmišlja o penziji.

"Uvek pokušavam da uradim sve svoje vratolomije. Radim mnogo i retko, retko, retko sam povređivao druge, ali borio sam se protiv jednog kaskadera, a on je udario glavom u ormariće i glava mu se otvorila. On je moj prijatelj, inače, i ja sam već radio sa njim, i nije bio uznemiren ali izgubio je mnogo krvi", kazao je Batler za Metro.

Batler je potom ispričao da se potom borio protiv drugog kaskadera, kog "zapravo nije ni dodirnuo", ali je on morao da pomeri glavu, pa je tako udario u stub.

"Glava mu se otvorila! A onda sam morao da 'upucam' Rajana O'Nana pištoljem za omamljivanje. A Rajan je u tom trenutku morao da se ugoji za drugu ulogu. Tako da se uložak - koji morate da nosite jer ove stvari imaju šiljke u sebi - pomerio sa stomaka i ja sam ga upucao", ispričao je Batler.

Printscreen YouTube/ Movie Coverage

Batler kaže da je počeo da razmišlja o penziji kad je napravio haos na snimanju "CopShop"

Budući da su se tri pomenute nezgode dogodile u jednom danu, kako je dodao popularni glumac, u jednom trenutku je počeo ozbiljno da razmišlja kako je vreme da ode u penziju.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura