Poznati

Utvrđen uzrok smrti komičara Boba Segeta, zvezde serije "Puna kuća"

Komentari

Autor: Buzz Feed News

10/02/2022

-

09:29

Utvrđen uzrok smrti komičara Boba Segeta, zvezde serije "Puna kuća"
Utvrđen uzrok smrti komičara Boba Segeta, zvezde serije "Puna kuća" - Copyright Profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Uzrok smrti komičara Boba Segeta, zvezde serije "Puna kuća", čije je beživotno telo pronađeno 9. januara u hotelskoj sobi na Floridi, je slučajna povreda glave, potvrdila je njegova porodica.

Saopštenje u koje je imao uvid portal BuzzFeed News, navodi da je autopsijom utvrđeno da droge i alkohol nisu bili uzrok njegove smrti.

"Zaključili su da je slučajno udario potiljkom o nešto, nije razmišljao o tome i otišao je na spavanje", saopštili su članovi Segetove porodice.

Komičar je bio na turneji kada se nesreća dogodila, a policija je tada utvrdila da nema dokaza da je reč o ubistvu ili upotrebi droge.

Rođen je u Filadelfiji 1956. a svoju prvu veliku ulogu dobio je u seriji "Puna kuća", gde je igrao udovca Danija Tanera. U tom popularnom sitkomu koji je prikazivan od 1987. do 1995. Taner poziva svog šuraka i prijatelja da mu pomognu da podiže svoje troje dece. Seget je igrao i u nastavku te serije na Netfliksu, koji je dobio pet sezona emitovanih od 2016. do 2020.

Seget je takođe bio voditelj popularne emisije "America’s Funniest Home Videos" i parodirao je sam sebe u serijama "Svita" (Entourage) i "Lui" (Louie), a pozajmljivao je glas Tedu Mozbiju iz budućnosti u sitkomu "Kako sam upoznao vašu majku".

Poznat po crnom, sarkastičnom humoru, Seget je dobio Gremi nominaciju za najbolji komični album za "That’s What I’m Talkin’ About".

Posvetio je svoj HBO specijal "That Ain’t Right" ocu Benu Segetu, koji je umro od komplikacija usled srčanih problema.

Takođe je bio član Fondacije za istraživanje sistemske skleroze i prikupljao novac za borbu protiv te autoimune bolesti, kojoj je podlegla njegova sestra 1993.

Iza sebe je ostavio suprugu Keli Rizo i ćerke Obri, Dženifer Bel i Laru Melani Seget.

Bobova žena je na dan kada je obeleženo mesec dana od njegove smrti, na instagramu objavila video na kom se vide njih dvoje kako jedu u različitim restoranima.

 

 

"Bob je živeo život punim plućima. Imao je mnogo teškoća tokom godina, ali bi mi uvek rekao: 'Gledaj, život je težak, treba da u njemu uživamo što više možemo'. A jedan od najboljih načina na koji smo to radili je što smo delili i istraživali neverovatnu hranu širom sveta", napisala je Rizo u objavi.

Ona je navela da je njihovo "srećno mesto" bio restoran, bar u hotelskom lobiju i njihova kuhinja, gde je ona "testirala nove recepte na njemu".

"Jednostavna zadovoljstva donosila su mu mnogo radosti. Ne mogu ni da iskažem rečima koliko će mi ovo nedostajati", napisala je Keli.

Komentari (0)

Magazin