Poznati

Oliviji Vajld uručen zahtev za starateljstvo nad decom dok je na sceni predstavljala novi film

Komentari

Autor: BBC, Variety

28/04/2022

-

12:44

Oliviji Vajld uručen zahtev za starateljstvo nad decom dok je na sceni predstavljala novi film
Olivija Vajld - Copyright Tanjug AP/Chris Pizzello

veličina teksta

Aa Aa

Glumica i rediteljka Olivija Vajld uspela je da zadrži pribranost kada joj je na sred scene uručen zahtev za starateljstvo nad decom.

Vajld je, naime, predstavljala svoj novi film, triler "Don’t Worry Darling" na konferenciji u jednom bioskopu u Las Vegasu, kada joj je na sceni prišla nepoznata žena i pružila kovertu na kojoj je pisalo "lično i poverljivo", piše BBC.

Glumica je otvorila kovertu i bacila pogled na sadržaj, brzo nastavljajući prezentaciju i bez pomena o tome zbog čega je ometena na sceni. Publika i mediji su bili ubeđeni da se u koverti nalazio scenario i da je žena iskoristila priliku da glumici ponudi novi projekat, a onda se u sredu saznao tačan sadržaj pošiljke.

Tanjug AP/Chris Pizzello

Glumica i rediteljka na sceni proverava sadržaj koverte

U koverti su se nalazila dokumenta i zahtev za starateljstvo, koje je podneo bivši partner Vajld - Džejson Sudeikis. Izvor blizak Sudeikisu je rekao da on nije znao pod kojim uslovima će glumici biti uručena dokumenta.

Tanjug AP/Chris Pizzello

Olivija Vajld je uspela da ostane prirbana i nastavi govor koji je prekinula nepoznata žena

"Gospodin Sudeikis nije bio upoznat sa vremenom i mestom na kojem će koverta biti predata i nikada ne bi odobrio da joj se uruči na tako neprikladan način", kazao je izvor blizak Sudeikisu za magazin Variety.

Organizator događaja na kojem se ova neobična predaja dokumenata desila kazao je, prema pisanju i BBC, da će morati da se provere bezbednosni protokoli kako je moglo da se desi da pismo bude predato dok je glumica na sceni.

Glumica Olivija Vajld je najpoznatija domaćoj publici po ulozi Hejdli u seriji "Haus". Bivšeg partnera, glumca Džejsona Sudeikisa je upoznala 2011, bili su vereni i imaju dvoje dece. Rastali su se 2020. godine.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin