Poznati

Kolin Farel o saradnji sa Tomom Kruzom: To što on radi nije hrabrost, nego mentalna bolest

Komentari

Autor: Yahoo Entertainment

23/06/2022

-

07:58

Kolin Farel o saradnji sa Tomom Kruzom: To što on radi nije hrabrost, nego mentalna bolest
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Život Kolina Farela preokrenuo je film "Tigerland" Džoela Šumahera iz 2000. godine, koji je ovog glumca iz irske učinio planetarno poznatim. 

Već u sledećem trenutku, bio je jedno od najtraženijih lica Holivuda, a za Yahoo Entertainment prisetio se kako je izgledao taj period.

"Prilike su jednostavno padale s neba. Bilo je to potpuno ludo. Bilo je tako da mislim da nikad ne bih mogao da budem spreman na takvu vrstu uspeha, koji mi je stigao takvom brzinom", rekao je on.

AP/Joel C Ryan

 

Jedna od takvih prilika stigla je od jednog od najvećih reditelja svih vremena - Stivena Spilberga, koji je tada radio na filmu "Suvišni izveštaj" (Minority Report) sa Tomom Kruzom u glavnoj ulozi i poželeo da Kolina vidi u ulozi Denija Vitvera, agenta Ministarstva pravde.

"Agent mi je rekao da Stiven Spilberg želi da se vidi sa mnom. Bio je to veliki šok. Znate, odrastao sam gledajući 'Ajkulu' i 'Bliski susret treće vrste', kao i 'Indijanu Džonsa'", ispričao je Farel, dodavši da je u ulozi koja mu je ponuđena trebalo da igra Met Dejmon, ali je istu morao da odbije zbog drugih obaveza.

"Sedeli smo i pričali i podelio sam s njim sendvič sa sardinom. To mi je već bilo dovoljno. I da nisam dobio ulogu, samo podeliti sendvič sa sardinom sa Stivenom Spilbergom je dovoljan uspeh", prisetio se glumac.

On se zatim dotakao iskustva saradnje sa Tomom Kruzom, koji je poznat po neverovatnoj radnoj etici i beskompromisnoj posvećenosti tome da iz svake scene izvuče maksimum.

"Imao sam 24 ili 25 godina i to mi je bio treći ili četvrti film. Bio sam iznenađen (Kruzom). On je vrlo kompetitivan i vrlo fizički uključen. Sećam se da je ušao na set i urlao: 'Da li snimamo akcioni film? Zašto onda ne čujem: 'Akcija?'", kaže Farel.

On se prisetio i vratolomija Toma Kruza u franšizi "Nemoguća misija" i nedavno objavljenom "Top Gan".

"Jeste li videli scenu u 'Nemogućoj misiji' u kojoj se drži za stranu aviona? To je mentalna bolest! To nije hrabrost, to je ludost", rekao je Farel.

Preporuka za vas

Kolin Farel neprepoznatljiv kao Pingvin u "Betmenu": Preuzimam samo 49 odsto zasluga, ostalo je delo crtačkog i vajarskog genija

Komentari (0)

Magazin