Tehnologija

Društvena mreža Tinder sada omogućava korisnicima da angažuju "provodadžiju"

Komentari

Autor: Euronews

24/10/2023

-

22:04

Društvena mreža Tinder sada omogućava korisnicima da angažuju "provodadžiju"
Društvena mreža Tinder sada omogućava korisnicima da angažuju "provodadžiju" - Copyright Unsplash

veličina teksta

Aa Aa

Društvena mreža za upoznavanje Tinder sada svojim korisnicima pruža mogućnost da im bliske osobe preporuče profile i sugerišu ko bi potencijalno mogao da im bude adekvatan partner.

Nova opcija, koja će biti dostupna i provodadžijama koje nemaju svoj nalog na Tinderu, uvedena je nakon što je platfora sprovela anketu u Velikoj Britaniji, Australiji i Americi, koja je pokazala da čak 75 podsto ispitanika razgovaara sa prijateljima o svom ljubavnom životu i to više puta mesečno.

"Godinama su samci tražili od prijatelja da im pomognu da nađu sledećeg partnera na Tinderu, a sada smo im to i olakšali uz Tinder Matchmaker", rekla je Melisa Hobli, direktorka marketinga ove mreže, prenosi Euronews.

"Tinder Matchmaker vodi vaše ljude od poverenja kroz vaše ljubavno putovanje i pomaže vam da vidite mogućnosti, koje biste možda prevideli, i to iz perspektive vama najbližih ljudi", dodala je Hobli.

Kako funkcioniše nova opcija?

Korisnici Tindera mogu da podele jedinstven link sa 15 prijatelja tokom 24-časovnog perioda, a preko tog linka odabrane "provodadžije" mogu da pristupe Tinderu - bilo kao korisnici, bilo kao gosti - i da preporučuju profile svojim voljenima.

Prijatelji i članovi porodice koji dobiju link, mogu da budu provodadžije, ali ne mogu da šalju poruke u ime korisnika, koji inače imaju poslednju reč u spojevima.

Opcija je trenutno dostupna u Velikoj Britaniji, Sjedinjenim Američkim Državama, Australiji, Brazilu, Kanadi, Francuskoj, Nemačkoj, Indiji, Indoneziji, Japanu, Meksiku, Južnoj Koreji, Španiji, Tajlandu i Vijetnamu. Očekuje se da će uskoro biti priključene i ostale zemlje.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin