Fudbal

Nikolić odveo Partizan u drugo kolo Kupa Srbije: Crno-beli jesu bolji rival, ali su se dobro namučili protiv Ubljana

Komentari

Autor: Euronews

01/11/2023

-

16:10

Nikolić odveo Partizan u drugo kolo Kupa Srbije: Crno-beli jesu bolji rival, ali su se dobro namučili protiv Ubljana
Nikolić odveo Partizan u drugo kolo Kupa Srbije: Crno-beli jesu bolji rival, ali su se dobro namučili protiv Ubljana - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Parizana već sada imaju uspešniju godinu nego što je to bila prošla, budući da su uspeli da se palsiraju u drugi krug Kupa Srbije, a to im prošle sezone nije pošlo za rukom.

Lider na tabeli Mozzart Bet Superlige je u Ubu bio bolji od domaćeg Jedinstva koji se takmiči u Mozzat Bet Prvoj lig Srbije i tako opravdao ulogu favorita - 1:0 (0:0).

Razlika u kvalitetu između dva tima izraženija je bila u drugih 45 minuta, kad je terener gostiju Igor Duljaj već izvršio izmene i u igru uveo Mateusa Saldanju i Gajasa Zahida, ali do tada Ubljani su bili u najmanju ruku ravnopravni takmac.

I odmah na startu drugog poluvremena tim iz Humske je uspeo da materijalizuje dominaciju preko brze kontre koju je u vodeći pogodak pretvorio Nemanja Nikolić u 54. minutu, što s ekansije ispostavilo kao ključni trenutak meča.

Imao je i domaći tim svoje šanse, a najbolju u 71. minutu kad je Zabairu "uhvatio" fantastičan volej, ali je bio zamalo neprecizan.

Meč na Ubu je za trenera Partizana značajan i po tome što je prvih 70 i nešto više minuta za njegov tim odigrao Nejtan de Medina i pokazao da može da pomogne, a priliku su dobili neki igrači koji nisu u prvom planu poput Aleksandra Filipovića, Siniše Saničanina i Zlatana Šehović.

Na kraju, kada se podvuče crta šef stručnog štaba gostuje može najviše da bude zadovoljan rezultatom, rezervisti bi trebalo da se zapitaju kako misle da se izbor za mesto u startnoj postavi, a igrači Jedinstva mogu da budu ponosni na pratiju koju su pružili.

Komentari (0)

Sport