Fudbal

Partizan pobedio Čukarički u neverovatnoj završnici

Komentari

Autor: Euronews

12/11/2023

-

21:23

Partizan pobedio Čukarički u neverovatnoj završnici
Partizan pobedio Čukarički u neverovatnoj završnici - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Neverovatna utakmica na stadionu Partizana. Crno-beli su otvorili kapije svog stadiona i ulaz na susret sa Čukaričkim je bio besplatan. Malo je reći da ko god da je došao na tribine se nije pokajao, pošto smo imali priliku da gledamo jedan uzbudljiv meč koji je krunisao Mihajlo Ilić pobedonosnim golom u šestom minutu nadoknade za velika tri boda "parnog valjka" - 2:1 (1:0).

Partizan je bolje ušao u meč, dok je Čukarički izgledao neodlučno, što je iskoristio Gajas Zahid, koji je u 21. minutu proigrao Mateusa Saldanju, a ovaj loptu poslao iza leđa Nenada Filipovića.

Do kraja prvog dela nije bilo puno uzbuđenja, a onda je usledilo buđenje gostiju.

Čukarički je zaigrao konkretnije, stvarao priliku za prilikom, a onda je u 83. minutu Sandej Adentunji poslao perfektnu loptu u prostor za Igora Miladinovića koji je predriblao Aleksandra Jovanovića i rutinski postavio poravnao rezultat.

Nakon toga, Igor Matić je napravio određene izmene i u polju je imao čak četiri štopera, ali mu ni to nije pomoglo.

Nakon jednog lošeg centaršuta, lopta je došla do Zahida koji ju je sada poslao u kazneni prostor, a Ognjen Vranješ je zaboravio da napravi ofsajd zamku, te je lopta stigla do Mihajla Ilića, a dete crno-belih je uhvatilo fantastičan volej za ogromna tri boda.

Komentari (0)

Sport