Fudbal

Falko napušta Zvezdu? Monca poslala zvaničnu ponudu za Italijana

Komentari

Autor: Euronews

27/07/2021

-

18:34

Falko napušta Zvezdu? Monca poslala zvaničnu ponudu za Italijana
Filipo Falko - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Italijanski fudbaler, Filipo Falko, nalazi se na listi interesovanja kluba iz Serije B, ekipe Monce.

Došao je u Zvezdu kao veliko pojačanje, međutim, nije pokazao sve što ume i još uvek nije uspeo da se izbori za mesto u timu. Prethodne sezone je na osam mečeva uspeo da postigne četiri pogotka, što i nije loša statistika, ali kada se uzme u obzir da je doveden i predstavljen kao igrač koji pravi razliku, možemo reći da se nije baš sjajno snašao.

Ipak, italijanski klub Monca, zainteresovan je za dvadesetdevetogodišnjeg ofanzivca, a kako prenosi Mozzarsport, Zvezdi je čak i poslata zvavnična ponuda koja bi uključivala velikih 1.700.000 evra.

Međutim, crveno-beli trenutno skoro izvesno nisu spremni na prodaju, jer je omaleni Italijan tek prošao period aklimatizacije pa se od njega tek sada očekuju prave partije, ali i  zbog toga što još uvek nije ostvaren poželjan rezultat u kvalifikacijama.

I dalje se Filipo Falko bori za status, i deluje da bi Dejan Stanković mogao da mu pruži šansu u sutrašnjem revanš meču protiv Kairata. Biće u tom slučaju Italijan pod velikim pritiskom, ali bez obzira na nedefinisani status u crveno-belom dresu, Falko je tražena roba na evropskom tržištu.

Tokom karijere, Falko je nastupao za Paviju, Leće, Ređinu, Juve Stabiju, Trapani, Bolonju, Ćezenu, Benevento, Peruđu, Peskaru i Crvenu zvezdu, sa kojom ima ugovor do kraja 2023. godine.

Komentari (0)

Sport