Fudbal

Aleksandar Čeferin: Nadam se što većem broju selekcija iz regiona na EURO

Komentari

Autor: Tanjug

19/11/2023

-

12:57

Aleksandar Čeferin: Nadam se što većem broju selekcija iz regiona na EURO
Aleksandar Čeferin: Nadam se što većem broju selekcija iz regiona na EURO - Copyright FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ/ bs

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksander Čeferin rekao je danas za da bi voleo da se što više reprezentacija iz regiona nađe na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, kao i da mu je drago da Srbija ima sve bolju infrastrukturu.

Čeferin je čest gost Srbije, a danas je sa predsednikom Aleksandrom Vučićem obišao stadion "Kraljevica" u Zaječaru, a zatim ide na utakmicu Srbija - Bugarska u Leskovcu.

"Baš mi je drago kad vidim ovako krasnu infrastrukturu i što sam u ovom delu Srbije u kom nisam nikad pre bio. Nisam mnogo toga video, osim iz aviona i automobila, ali mi je baš drago da smo došli. Drago mi je da i ovi delovi Srbije dobijaju pravu infrastrukturu", rekao je Čeferin Tanjugu.

Usledilo je pitanje novinara Tanjuga o selekcijama iz regiona koje su veoma blizu plasmana na Evropsko prvenstvo. Srbija, Hrvatska i Slovenija sve drže u svojim rukama kad je u pitanju odlazak na EURO preko kvalifikacija, dok će Bosna i Hercegovina igrati baraž.

"Drago mi je što su tri reprezentacije iz regiona blizu plasmana na Evropsko prvenstvo, Srbija, Hrvatska i Slovenija. Voleo bih da se plasiraju i Bosna i Hercegovina i Severna Makedonija, ali oni nemaju šansu. Bosna i Hercegovina ima baraž, ali kako igraju... Svakako bih voleo da se što više selekcija iz regiona plasira na Evropsko prvenstvo", zaključio je Čeferin.

Komentari (0)

Sport