Fudbal

Danilo Pantić i Nemanja Jović veruju u pobedu protiv Slovaka

Komentari

Autor: Euronews

28/07/2021

-

12:52 >> 17:10

Danilo Pantić i Nemanja Jović veruju u pobedu protiv Slovaka
FK Partizan - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Partizana otputovali su u Slovačku, gde će ih sutra od 20:45 sati dočati Dunajska Streda u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Ekipa Aleksandra Stanojevića utakmicu sa Slovacima čeka u dobrom raspoloženju, nakon pobeda u domaćem šampionatu protiv Vojvodine (2:0) i Proletera (4:0).

Sa druge strane, Dunajska Streda je ubedljivim porazom u domaćem prvenstvu od Zemplina (4:1), pokazala da se nalazi u izvesnoj krizi, što bi crno-beli mogli da iskoriste u revanš meču kvalifikacija.

U pobedu Partizana veruju i njihovi fudbaleri Danilo Pantić i Nemanja Jović.

“Cilj je jasan, a to je prolazak u narednu fazu. Sigurni smo u pobedu i verujemo da ćemo proći dalje. Oni su mlada i kvalitetna ekipa, ali je iskustvo na našoj strani. Biće sigurno drugačija utakmica nego u Beogradu, igraju na domaćem terenu pa je za očekivati da će igrati hrabrije, a mi ćemo im odgovoriti istom merom“, izričit je rekao Pantić za TV Partizan.

Njegov saigrač Nemanja Jović veruje da će ishod sutrašnjeg meča zavisiti od beogradske ekipe.

“Naša prednost je kvalitet u napadu, moramo da budemo sigurniji u završnici i da uđemo bolje u utakmicu nego u Beogradu. Dobili smo ih kod kuće, cilj je da ih savladamo i tamo“, poručio je Jović i dodao da će pitanje pobednika zavisiti od igre svog tima.

Revanš meč drugog kola kvalifikacija Lige konferencija igra se sutra od 20:45 sati u Slovačkoj.

Komentari (0)

Sport