Fudbal

Šok u Humskoj: Severina napustio Partizan zbog duga od 25 hiljada evra i vratio se u Holandiju

Komentari

Autor: Euronews

22/02/2024

-

14:39

Šok u Humskoj: Severina napustio Partizan zbog duga od 25 hiljada evra i vratio se u Holandiju
Šok u Humskoj: Severina napustio Partizan zbog duga od 25 hiljada evra i vratio se u Holandiju - Copyright FK Partizan

veličina teksta

Aa Aa

Holandski fudbaler Ksander Severina podneo je zahtev za raskid ugovora sa Partizanom i vratio se u domovinu, tvre domaći mediji. Kako saznaje "Telegraf", letošnje pojačanje crno-belih, napustio je Humsku u četvrtak pošto mu nisu isplaćeni bonusi do 1. februara, kako je pisalo u ugovoru, a ni njegovom agentu "komisija" za trasfer Holanđanina.

"Taj bonus je iznosio 25.000 evra. komisija agenta 50.000 evra i, prema nekim navodima, fudbaler je još početkom februara poslao pismo upozorenja, ali je ono po svoj prilici ignorisano, kao i telefonski pozivi Severininog menadžera", stoji u tekstu Telegrafa, gde se dalje dodaje:

"To je na kraju dovelo do crno scenarija-igrač je u sredu normalno trenirao, bez naznaka da će bilo šta uraditi, a danas se naprosto nije pojavio na treningu, da bi posle sveopšte istrage bilo utvrđeno da je pokupio svoje stvari i vratio se u Holandiju.

Klub iz Humske i sam trener Igor Duljaj su pokušali da stupe u kontakt sa Severinom, ali se on oglušio na svaki poziv, dok se menadžer posle izvesnog vremena javio i istom pričom koju je ponavljao već mesec i po dana - dugovanje, dugovanje...

Pregovori dve strane, navodno, još uvek traju i postoji mogućnost da se Severina vrati u petak u Beograd, mada sumnju nosi činjenica da u stanu u kome je stanovao nema nijedne jedine stvari, sve je poneo sa sobom, baš kao i Takuma Asano, odnosno Fuseni Dijabate kada su posezali za istim scenarijom raskida ugovora", navodi se u saopštenju Telegrafa.

Severina je ove sezone u crno-belom dresu odigrao 23 meča, postigao četiri gola i upisao jednu asistenciju.

Komentari (0)

Sport