Fudbal

Luka Adžić postigao dva gola iz kornera za Čukarički, kao Mudrinić pre 25 godina za Vojvoldinu

Komentari

Autor: Euronews

12/03/2024

-

18:07

Luka Adžić postigao dva gola iz kornera za Čukarički, kao Mudrinić pre 25 godina za Vojvoldinu
Adžić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Utorak, 12. mart 2024. godine ostaće ubeležen krupnim slovima u istoriji Superlige Srbije jer je jedan fudbaler istog tima, na jednom susretu postigao dva gola direktno iz kornera! Luka Adžić, nekada velika nada Crvene zvezde i srpskog fudbala, danas perjanica Čukaričkog, na meču protiv Spartaka matirao je golmana Spartaka Aleksandra Vulića dva puta direktno udarcima iz kornera i to na dva različita načina! Na kraju ste dve majstorije nisu bile dovoljne da Čukarički ponese sva tri boda protiv Subotičana 2:2 (1:0).

Luka Adžić danas na Banovom brdu, a Vladimir Mudrinić 1999. godine u Novom Sadu. Prošlo je 25 godina od kada je jedan fudbaler postigao dva pogodtka direktno iz kornera na jednom meču. Luki Adžiću, krilnom napadaču Čukaričkog to je pošlo za nogom protiv Spartaka, kada je pogađao mrežu golmana Aleksadnra Vulića u 29. i 51. minutu. Prvo prvi, pa onda drugi ugao.

Ista majstostva, ali samo u razmaku od dva minuta pre 25 godina novosadskoj publici prezentovao je Vladimir Mudrinić, ali levom nogom. Sjajni ofanzivni vezni igrač je u pobedi Vojvodine nad Radničkim iz Kragujevca od 8:1, takođe oba gola postigao na "prvu  i drugu stativu", ali u razmaku od samo dva minuta. Prvi u 74, drugi u 76. minutu.

Komentari (0)

Sport