Fudbal

Milojević pred IMT: Dragović neće igrati, ali imamo dovoljno igrača

Komentari

Autor: Euronews

02/04/2024

-

18:15

Milojević pred IMT: Dragović neće igrati, ali imamo dovoljno igrača
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević potvrdio da Aleksandar Dragović, Srđan Mijailović i Osman Bukari neće sutra igrati protiv IMT-a (19.00, TV Arena 1 Premium) u meču 28. kola Mozzart bet Superlige Srbije.

"Dragović neće nastupiti, jer je u procesu rehabilitacije. Imamo probleme sa kartonima, te će u skladu s tim Mijailović propustiti meč, kao i Bukari koji je na klupi u prošlom kolu "požuteo". Imamo dovoljan broj igrača, svakako. Ne bih da otkrivam ko će početi ili biti bonus, videće se sutra", istakao je Milojević.

IMT nije tim za potcenjivanje.

"IMT je dobro organizovana ekipa sa jasnim smernicama i zahtevima. Vidi se rad trenera, a uz to imaju i mnogo kvalitetnih mladih igrača, što im je filozofija. Veoma su jaki kao kolektiv. Ne mislim da nekadašnji igrači Zvezde ili večitog rivala sutra imati veći motiv od drugih. Svako hoće da se pokaže. Mi moramo da izađemo na teren i odigramo onako kako treniramo i radimo. Želimo da dižemo formu i budemo bolji iz utakmice u utakmicu".

 
Osvrnuo se Zvezdin strateg i na to da njegov tim prima veoma malo golova.
 
"Trudimo se. Igrači dobro znaju koji su im zahtevi, kako u odbrani, tako i u napadu. Naravno, drago nam je kada ne primimo gol". 

 


 
Kreće i zgusnut raspored za Zvezdu, gde će se igrati dva puta nedeljno.
 
"Spremamo se i za to. Nisam trener koji mnogo rotira, to sam u drugim klubovima dodatno potvrdio, ali mi je bitno da su igrači spremni, te da mogu da nastupe. Profesionalci su, i s te strane nemam brige".
 
Siguran je u veliku podršku zvezdaša. 
 
"Radni dan je, ali nemam dilemu da navijači dolaze, te da će nas podržati", podvukao je Milojević.

 

Komentari (0)

Sport