Fudbal

Dragan Stojković dobio izvinjenje Dušana Tadića: "Pomirili" se selektor i kapiten Srbije

Komentari

Autor: Euronews

18/06/2024

-

16:39

Dragan Stojković dobio izvinjenje Dušana Tadića: "Pomirili" se selektor i kapiten Srbije
Tadić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Par dana posle izgubljenog meča s Engleskom i izjave nezadovoljstva Dušana Tadića, pružena je "ruka pomirenja" između kapitena fudbalske repšrezentacije Srbije i selektora Dragana Stojkovića, kom je bila upućena indirektna ali vrlo jasna kritika povodom izbora startnih 11 za utakmicu prvog kola C grupe Evropskog prvenstva.

Tadić je tom prilikom otvoreno izrazio neslaganje s izostavljanjem njegovog imena iz sastava prve postave, smatrajući da bi tok i ishod bitke s "Gordim albionom" bili drugačiji da je on od prvog momenta bio zadužen za građenje akcija i deljenje lopti u završnici, da bi sada uputio javno izvinjenje šefu. To jest, na internom sastanku sa ostatkom ekipe. 

"U hotelu „Maksimilijan” u Augzburgu, gde boravi reprezentacija Srbije tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj, održan je sastanak stručnog štaba „A” tima, na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem, i reprezentativaca Srbije.

Bilo je govora o predstojećim obavezama, a između ostalog kapiten reprezentacije Dušan Tadić je iskoristio priliku da se zbog nepromišljenih izjava posle utakmice sa Engleskom izvini selektoru Stojkoviću i saigračima.

Reprezentacija Srbije prema planu i programu nastavlja sa pripremama za drugi meč na Evropskom prvenstvu. Sutra oko podneva odlazi u Minhen gde su predviđene medijske aktivnosti, kao i zvanični trening", stoji na sajtu FSS.

"Orlove" 20. juna čeka duel sa Slovenijom (15.00), a posle toga i protiv Danske (25. jun, 21.00), što znači da imaju još 180 minuta "fore" da izbore željeni plasman u nokaut rundu šampionata u Nemačkoj. 

Komentari (0)

Sport