Fudbal

Kanga obećava novu pobedu u Rumuniji: Igraćemo kao da je 0:0

Komentari

Autor: Euronews

25/08/2021

-

14:50

Kanga obećava novu pobedu u Rumuniji: Igraćemo kao da je 0:0
Kanga obećava novu pobedu u Rumuniji: Igraćemo kao da je 0:0 - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Prednost od 4:0 iz prve utakmice jeste velika, ali fudbaleri Crvene zvezde će sutra (20.30) protiv ekipe Kluža igrati kao da je rezultat iz prve utakmice na "Marakani" bio 0:0.

Gabonac Gelor Kanga obećava da će on i njegovi saigrači biti potpuno motivisani, da se neće opustiti i da veruje u novu pobedu.

- Ne zanima nas rezultat iz prve utakmice, u tom nekom smislu da ćemo zaista na teren izaći kao da je 0:0. Ne smemo da se opustimo, niti da budemo uljuljkani, ali znajući kako funkcionišemo i kroz razgovore sa saigračima, vidim da će pristup biti pravi. Igra protiv Кluža u Beogradu je bila sjajna i navijačima "dugujemo" još jednu takvu fudbalsku predstavu. S toga, mogu odgovorno da tvrdim da ćemo sutra na teren izaći maksimalno fokusirano i bez opuštanja – rekao je Kanga za zvanični klupski sajt i dodao:

- Navijači su mi uvek najveća motivacija. Кada vidim kakvu podršku imamo, pun stadion, pesme - naježim se i budem svestan da moramo uvek i u svakom trenutku da ih činimo ponosnima. Upravo zbog toga, sutra ćemo dati sve od sebe da ostvarimo još jedan pozitivan rezultat i da obradujemo navijače. Da budu ponosni na našu igru u Rumuniji i na činjenicu da pokazujemo kvalitet i u evropskim utakmicama.

Komentari (0)

Sport