Fudbal

Masimilijano Alegri otkrio: Ronaldo mi je rekao da želi da ide

Komentari

Autor: Euronews

27/08/2021

-

16:50

Masimilijano Alegri otkrio: Ronaldo mi je rekao da želi da ide
AP Photo/Luca Bruno - Copyright Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

veličina teksta

Aa Aa

Portugalski fudbaler, Kristijano Ronaldo, definitvno će ovih dana i zvanično napustiti ekipu Juventusa.

Na današnjoj konferenciji za medije, trener Masimilijano Alegri je potvrdio da je Ronaldo izrazio želju da ode:

 

 

„Pričao sam juče sa Ronaldom i on mi je tada rekao da nema nameru da više igra za Juventus. Želi da ode što pre. Zato neće biti pozvan za meč sa Empolijem. Ni juče nije trenirao. Apsolutno nisam razočaran. Kristijano je doneo odluku kakvu je želeo. Svi dođu i odu, takav je život profesionalaca. Juventus je imao velikane poput Omara Sivorija, Mišela Platinija, Zinedina Zidana, Alesandra Del Pjera ili Đanluiđija Bufona koji su odlazili iz kluba. Tri godine je Ronaldo bio ovde, dao je svoj doprinos, bio na raspolaganju Juventusu i sada je rešio da ode. Uradio je dosta za klub, on je veliki šampion i želim mu svu sreću. Nama u Juventusu su sada bitni samo igrači koji žele da igraju ovde“, rekao je Alegri.

Prvobitno su kružile glasine kako će Kristijano pojačati Mančester siti, međutim, prema poslednjim saznanjima, Portugalac će se najverovatnije vratiti u Mančester junajted, gde je stasao u ono što je danas.

Tokom karijere Kristijano je nastupao za Sporting Lisabon, Mančester junajted, Real Madrid i Juventus. Za reprezentaciju je debitovao 2003. godine od kada je zabeležio 179 nastupa i postigao čak 109 pogodaka.

Komentari (0)

Sport