Fudbal

Vlahović ne voli poređenja: Haland je sjajan, ali gledam samo sebe

Komentari

Autor: Euronews

29/08/2021

-

18:25

Vlahović ne voli poređenja: Haland je sjajan, ali gledam samo sebe
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Srpski fudbaler, Dušan Vlahović, svojim dobrim partijama privukao je pažnju mnogih velikih evropskih klubova, međutim ipak je ostao u Firenci.

Uz to, bivši fudbaler Partizana je u poslednje vreme često uspoređivan sa sjajnim Norvežaninom, Erlingom Halandom, za šta Dušan smatra da baš i nije u redu:

''Ne volim poređenja. Haland daje po 10 golova u Ligi šampiona već tri sezone. Nadam se da ću jednog dana moći da ga sretnem, ali trenutno radim na sebi. Naravno da gledam najbolje napadače u fudbalu'', rekao je Vlahović, pa se osvrnuo na podršku koju dobija od navijača Fiorentine:

''Ceo stadion je pevao moje ime. Sanjao sam o tome od kad sam bio dete i jako sam uzbuđen. Na dobrom sam putu, ali moram da vredno radim, uz pokornost i odlučnost. Koncentrisan sam i bila bi greška da pomislim da sam već uradio nešto veliko. Biće uspona i padova, ali ću dati sve od sebe za sebe, klub, grad i trenera''.

Vlahović je za Fjorentinu potpisao 2017 godine, a u toku prethodne sezone je na 37 odigranih utakmica u Seriji A postigao 21 pogodak uz tri asistencije. Za nacionalni tim ubeležio je sedam nastupa na kojima se dva puta upisao u strelce.

Komentari (0)

Sport