Fudbal

Barselona i Atletiko Madrid razmenjuju napadače: Žoao Feliks za Antoana Grizmana

Komentari

Autor: Euronews

31/08/2021

-

17:27

Barselona i Atletiko Madrid razmenjuju napadače: Žoao Feliks za Antoana Grizmana
Antoan Grizman i Žoao Feliks - Copyright profimedia,Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

veličina teksta

Aa Aa

Poslednjeg dana prelaznog roka, Barselona i Atletiko Madrid  pregovaraju oko razmene napadača. Katalonci traže Žoaa Feliksa, a u četu Diega Simeonea bi poslali Antoana Grizmana.

Francuz je dres Atletika već nosio pet sezona, od 2014. do 2019. godine, dobra izdanja u tom periodu bila su preporuka da ga Barselona angažuje. 

Grizman je za "jorgandžije" odigrao 180 utakmica i postigao je 94 gola. Posle njegovom odlaska Madriđani su u svoje redove doveli Feliksa, ali učinak Portugalca je za sada daleko skromniji, na 58 utakmica, 13 puta je bio strelac.

Italijanski novinar Fabricio Romano javlja da Altetiko nije zainteresovan za ovaj posao, ali ne bi trebalo isključiti mogućnost da do razmene ipak dođe. Trenutno su dva kluba na otvorenoj liniji i pregovaraju. 

Pored Grizmana, u finišu prelaznog roka očekuje se da Barselonu napusti Ilaiš Moriba i pojača Lajpcig, cena transfera je oko 20 miliona evra.  Desni bek Emerson Rojal treba da se preseli u Totenhem (30 miliona evra), a Miralem Pjanić u Sevilju.

Komentari (0)

Sport