Fudbal

MIlenković i Gudelj pred susret sa Irskom: Pobeda je imperativ

Komentari

Autor: Tanjug

07/09/2021

-

08:56

MIlenković i Gudelj pred susret sa Irskom: Pobeda je imperativ
MIlenković i Gudelj pred susret sa Irskom: Pobeda je imperativ - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbalski reprezentativac Srbije Nikola Milenković rekao je da je pobeda u Dablinu protiv Republike Irske imperativ u nastavku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru.


"Pobeda je imperativ, ali sa druge strane potrebno je da budemo skromni i da verujemo u nas, naše kapacitete i da damo sve od sebe da kući odnesemo sva tri boda", rekao je Milenković u izjavi za FS S.

Utakmice se igra danas od 20:45 sati u Dablinu, a prvi duel u Beogradu završen je pobedom Srbije 3:2.

"U Beogradu je bilo teško, sigurno da će i ovde biti još mnogo teže. Biće mnogo duela, oni su navikli tako da igraju, sa mnogo dugih lopti. Mi ćemo pokušati da igramo našu igru, kao što igramo kroz cele kvalifikaciije i da pokušamo da imamo dominaciju na meču", zaključio je Milenković.

Nemanja Gudelj takođe kaže da očekuje tešku utakmicu, ali i pobedu.

"Irska ima dobar tim, pokazali su to protiv Portugala, poveli su 1:0 i držali do 89. minuta kada je Ronaldo rešio. Tu su pokazali da umeju da budu čvrsti, da je protiv njih teško igrati, ali mi verujemo u sebe, znamo da imamo bolji tim. Došli smo ovde da odigramo dobro i osvojimo tri boda", istakao je Gudelj, koji je baš u Dablinu protiv Irske 2014. godine debitovao za A tim Srbije u pobedi 2:1 u prijateljskom meču.

Srbija je u grupi A trenutno vodeća, ispred Portugala, koji takođe ima 10 bodova.

Luksemburg je treći sa šest, dok Irska i Azerbejdžan imaju po jedan bod.

Komentari (0)

Sport