Fudbal

Stanković pred duel sa Novim Pazarom: Zdravstveno stanje je sve bolje

Komentari

Autor: Euronews

25/09/2021

-

14:47

Stanković pred duel sa Novim Pazarom: Zdravstveno stanje je sve bolje
Stanković pred duel sa Novim Pazarom: Zdravstveno stanje je sve bolje - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 16 časova gostuju Novom Pazaru u utakmici 11. kola Superlige Srbije, a trener beogradskog kluba Dejan Stanković na konferenciji za medije pred ovaj duel govorio je o aktuelnim temama.

Utakmica Voždovca i Crvene zvezde otkazana je zbog stomačnog virusa, koji je napravio ozbiljan problem u redovima šampiona Srbije.

"Prošli smo kroz jednu malo složeniju sitauciju što se tiče zdravstvenog stanja, ali idemo ka boljem. Dosta puta sam citirao da mi je zdravlje igrača najbitnije i oni su nam na prvom mestu. Što se tiče ostalih stvari, ne bih ništa komentarisao, jer smo mi toliko veliki, da ja ne mogu ni da vidim šta se dešava iza naše veličine", rekao je Stanković.

Šef struke beogradskog tima osvrnuo se detaljnije na zdravstveni bilten svoje ekipe.

"U nedelju sigurno neće igrati Ben i Pavkov, oni su odsutni i videćemo šta će reći naša mediko služba. Nije teško da budu u konkurenciji za Ludogorec. Provode mnogo vremena na stadionu, što je izvanredna stvar. Kada neko provede sedam-osam sati na stadionu, to je vrhunski profesionalizam, rade terapije i pre i posle podne. Kapiten Borjan je odlično, i ide ka boljem. Što se tiče njega lično, a i svih ostalih, iz dana u dan situacija je sve bolja i ne bih želeo da niko prolazi kroz takve momente, da skoro deset igrača u jednom trenutku ima ozbiljne probleme."

Stanković je naveo da će odsustvo publike u Novom Pazaru biti olakšavajuća okolnost za njegov tim.

"Novi Pazar je promenio trenera, vratili su čoveka koji je napravio sa njima rezultat. Prazan stadion sigurno ne igra veliku ulogu za Novi Pazar, što će nama olakšati, bar što se tiče atmosfere. Međutim, mi smo uhvatili ritam i igramo konkretno i direktno. Prošao je onaj pritisak o kome smo mnogo pričali, ta letnja liga. Mi uvek idemo na pobedu , od toga ne odustajemo", rekao je trener Zvezde i dodao da još uvek ne zna sa kojim će sastavom nastupiti u nedelju.

Komentari (0)

Sport