Fudbal

Iz Verone otkrivaju: Lazović na Piksijevom spisku, Ilić ovaj put ne

Komentari

Autor: Euronews

26/10/2021

-

18:44

Iz Verone otkrivaju: Lazović na Piksijevom spisku, Ilić ovaj put ne
Iz Verone otkrivaju: Lazović na Piksijevom spisku, Ilić ovaj put ne - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Italijanska Verona je preko svojih naloga na društvenim mrežama objavila informaciju da se njihov fudbaler Darko Lazović nalazi na spisku selektora reprezentacije Srbije za poslednje dve utakmice u novembarskom tereminu. "Orlove" očekuju dva duela, prijateljski protiv selekcije Katara 11. novembra i tri dana kasnije u Lisabonu odlučujući meč za ishod kvalifikacija protiv reprezentacije Portugala.

Selektor Dragan Stojković je ovog puta preskočio Ivana Ilića, koji igra standardno za Veronu, jer je očigledno da ima neke druge igrače na toj poziciji da proba protiv Katara.

Za odlučujući duel protiv Portugalije 14. novembra u Lisabonu selektor "orlova" će sigurno odmarati sve startere. Pogotovo što Portugalce 11. novembra očekuje takođe bitan meč u Dablinu protiv Irske.

Videćemo da li će novi selektor mlade reprezentacije Aleksandar Rogić možda zvati Ilića da mu pomogne u kvalifikacijama za EP. "Orliće" očekuju dueli sa Farskim Ostrvima (12. novembar) i u Ukrajini (16. novembar) i oba moraju da dobiju kako bi teoretski ostali u trci za drugo mesto.

Komentari (0)

Sport