Fudbal

Partizan bez Zdjelara u Belgiji: Šćekić, Holender i Marković neizvesni

Komentari

Autor: Euronews

02/11/2021

-

17:40

Partizan bez Zdjelara u Belgiji: Šćekić, Holender i Marković neizvesni
Zdjelar - Copyright FK Partizan/Miroslav Todorović

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Partizana će u četvrtak od 18.45 (TV Arena sport 1 Premium) gostovati ekipi Genta u okviru četvrtog kola Linge konferencija.

U prethodnom kolu je belgijski tim slavio u Beogradu sa 1:0, golom Svena Kumsa u 59. minutu. Osim poraza, Aleksandar Stanojević je nakon utakmice zaradio direktno isključenje, kada je prišao arbitru i nešto mu prigovorio, nakon čega mu je pokazan crveni karton. S obzirom na to da će Stanojević neće moći da priđe bliže od tribina, meč će voditi bivši fudbaler crno-belih, Igor Duljaj, koji će morati da se suoči sa nekim kadrovskim problemima koji su u međuvremenu nastali.

Naime, vezista Partizana i jedan od najboljih igrača, Saša Zdjelar neće biti u konkurenciji za meč protiv Genta. Bivši fudbaler Olimpijakosa je zaradio povredu zadnje lože na meču protiv Čukaričkog, a lekarskim pregledima je utvrđeno da nije u stanju da igra u četvrtak.

Pored Zdjelara, Duljaj verovatno neće moći da računa ni na drugog zadnjeg veznog, Aleksandra Šćekića. Crnogorski reprezentativac se povredio na treningu upravo na dan kada je trebalo da startuje protiv Čukaričkog. Ipak, u Partizanu se nadaju da će se Šćekić možda oporaviti, pa još uvek stoji kao otvorena opcija, sve do srede ujutru, kada će se definitivno znati može li da zaigra ili ne.

Osim njih dvojice, neizvesni su još i Lazar Marković i Filip Holender. Bivše krilo Liverpula je propustio prethodna dva meča Superlige protiv Metalca i Čukaričkog, dok je mađarski reprezentativac poslednji nastup imao upravo protiv Genta, od kada je ekipa odigrala još tri meča. Slobodan Urošević je takođe dobio udarac u finišu utakmice na protiv Brđana, ali ne bi trebalo da je u pitanju neka ozbiljnija povreda.

Komentari (0)

Sport