Fudbal

Pobuna protiv Solskjera u Junajtedu: Ronaldo alarmira, Bruno kritikuje, svi žele Zidana

Komentari

Autor: Euronews

08/11/2021

-

10:53

Pobuna protiv Solskjera u Junajtedu: Ronaldo alarmira, Bruno kritikuje, svi žele Zidana
Markus Rašford i Ole Gunar Solskjer - Copyright AP Photo/Alastair Grant

veličina teksta

Aa Aa

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer nalazi se na udaru ne samo javnosti u Engleskoj već i igrača svog tima

"Pobuna u svlačionici Junajteda", ističe "Dejli Mejl" i tvrdi da su dani norveškog trenera na klupi Junajteda odbrojani i da se čeka, kako mnogi tvrde - Zinedin Zidan.

Prva zvezda Kristijano Ronaldo je "uznemiren padom nivoa Mančestera" koji je primetio po povratku na "Old Traford", dok je njegov zemljak Bruno Fernandeš javno kritikovao rad trenera smatrajući da su "taktika i pravac u kome se ide neadekvatni". Namrgođen je i skupo plaćeni Doni van de Bek, koji ne dobija šansu, a javnost zamera Solskjeru na tvrdoglavosti da u timu drži Harija Megvajera koji prolazi kroz najgori period u karijeri i deluje u nekim mečevima kao "trećerazredni defanzivac".

 

 

Junjated opet nije konkurentan za titulu, igra i porazi od Lestera (2:4), Liverpula (0:5) i Sitija (0:2) jasno govore da je ovom timu potreban novi čovek na klupi.

Zinedin Zidan je prema izvorima iz Francuske i Engleske, odbio tri dobre ponude i čeka mig sa "Old Traforda". Bivši trener Real Madrida zna kako se osvajaju trofeji, mediji tvrde da su obavljene dve runde pregovora i da Francuz ima neke zahteve u prelaznom roku za koje traži garanciju da će se ostvariti. Engleska čeka potez američkih gazdi.

Komentari (0)

Sport