Fudbal

Loše vesti za selektora Stojkovića pred Portugal: Darko Lazović definitivno ne igra, vratio se u Italiju

Komentari

Autor: Euronews

10/11/2021

-

12:24

Loše vesti za selektora Stojkovića pred Portugal: Darko Lazović definitivno ne igra, vratio se u Italiju
Darko Lazović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Došao je Darko Lazović na okupljanje reprezentaciej povređen, pokušao je da se stavi na raspolaganje selektoru Draganu Stojkviću za utakmicu protiv Portugala, koja je na programu u nedelju (20.45), ali je povreda bila jača.

Prvotimac italijanske Verone je u dogodovoru sa članovima medicinskog tima Fudbalskog saveza Srbije odlučio da se vrati na Apenine i tamo pokuša da zaleči neugodnu povredu butnog mišića zbog koje je propustio i utakmicu Seije A protiv Napolija minulog vikenda.

"Helas Verona objavljuje da je u dogovoru sa medicinskim osobljem reprezentacije Srbije Darko Lazović napustio Staru Pazovu i da se vratio u Veronu. U narednih nekoliko dana će nastaviti sa terapijama i njegovo stanje biće praćeno iz dana u dan", navodi se u saoštenju Verone.

Selektor Dragan Stojkoviće je još ranije odlučio da pozove Aleksu Terzića, koji bi uslovno rečeno trebalo da bude zamena za Lazovića, ali je teško očekivati da će ga Piksi gurnuri u vatru u najvažnijoj utakmici za plasman na Svetsko prvenstvo protiv Portugala, pa je logičnije očekivati da će umesto njega igrati Nemanja Radonjić.

Komentari (0)

Sport