Fudbal

Zadovoljstvo direktora reprezentacije Srbije: Napravićemo lepe stvari u Kataru

Komentari

Autor: Tanjug

16/11/2021

-

11:07 >> 11:10

Zadovoljstvo direktora reprezentacije Srbije: Napravićemo lepe stvari u Kataru
Zadovoljstvo direktora reprezentacije Srbije: Napravićemo lepe stvari u Kataru - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Dva dana slavlja zbvog plasmana Srbije na Mundijal u Kataru 2022. se završavaju. Selektor Dragan Stojković je na sinoćnjem dočeku rekao da jedva čeka porodični dom, naši asovi su se već uputili ka svojim klubovima jer ih od očekuju obaveze. 

Sportski direktor FS Srbije Stevan Dika Stojanović je mirno rezimirao učinak u kvalifikacijama ističući da je poslednji korak u Portugalu bio samo nadogradnja svega učinjenog od marta i prvog meča sa Irskom u Beogradu.

"Znali smo kojim tokom će ići utakmica, znali smo da će biti teško. Selektor Dragan Stojković je sve ovo predvideo, spremio je pravu taktiku i uverio naše momke da mogu pobediti Portugal. Mislim da smo igrama tokom celih kvalifikacija zaslužili plasman na Mundijal, a meč u Lisabonu je bio samo kruna svih naših ranijih izdanja. I meni je posebno drago što smo upravo u poslednjem, najvažnijem meču protiv najjačeg rivala u grupi pokazali karakter i kvalitet“, rekao je Stojanović za sajt FS S direktor A selekcije.

Momci su pokazivali jak karakter tokom celih kvalifikacija, iz meča u meč, kaže Stojanović.

"Setimo se samog starta, utakmica sa Irskom i Portugalom u Beogradu. Shvatili su momci šta selektor traži od njih, potvrdili su klasu, pokazali snagu i na kraju zaslužili da se raduju. Vrhunac svega što su uložili i dali na terenu bio je taj 90. minut i gol koji je stigao kao nagrada za sve njih, ali ovo je samo jedan deo priče, epizoda. Sada je pred svima nama Katar, hoćemo tamo da napravimo lepe stvari“, zaključio je Stojanović.

Komentari (0)

Sport