Fudbal

Ronaldo ljut na urednika Frans fudbala: Paskal Fere ne govori istinu!

Komentari

Autor: Euronews

29/11/2021

-

22:33

Ronaldo ljut na urednika Frans fudbala: Paskal Fere ne govori istinu!
Ronaldo ljut na urednika Frans fudbala: Paskal Fere ne govori istinu! - Copyright Tanjug AP/Bernadett Szabo

veličina teksta

Aa Aa

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo optužio je urednika Frans fudbala Paskala Ferea da ne govori istinu.

Fere je nedavno izjavio da mu se Portugalac poverio da mu je najveća želja u karijeri da prestigne Mesija po broju osvojenih Zlatnih lopti.

Podsetimo, večeras je Argentinac po sedmi put postao najbolji fudbaler na planeti, dok je to laskavo priznanje pripalo Ronaldu pet puta.

"Paskal Fere je lagao, koristio je moje ime da promoviše sebe. Neprihvatljivo je da odgovorni za dodelu prestižne nagrade ovako lažu i ne pokazuju poštovanje prema nekom ko je uvek poštovao Frans fudbal i Zlatnu loptu. I danas je ponovo lagao, pravdajući svoje odsustvo sa Gala večere navodnim karantinom u kom nema razloga da bude", napisao je Ronaldo na svom instagram profilu i dodao.

"Uvek čestitam onima koji pobeđuju, u okviru sporta i fer-pleja. Nikad nisam bio protiv nekoga. Uvek pobeđujem za sebe i klubove koje predstavljam. Najveća ambicija u mojoj karijeri je osvajanje nacionalnih i internacionalnih titula za klubove koje predstavljam i za moju zemlju. Cilj mi je da budem uzor svima koji jesu ili žele da budu fudbaleri. Najveća ambicija je da svoje ime ostavim zlatnim slovima ispisanim u istoriji fudbala. Završavam, moj fokus je na predstojećoj utakmici Mančester junajteda i svemu što možemo da osvojimo ove sezone zajedno sa kolegama i navijačima. Ostalo? Ostalo je samo ostalo."

Komentari (0)

Sport