Fudbal

Murinjo mi je prijatelj, Arnautović je Srbin i Zvezdaš

Komentari

Autor: Euronews

30/11/2021

-

13:04

Murinjo mi je prijatelj, Arnautović je Srbin i Zvezdaš
Guliver/Jonathan Moscrop/CSM via ZUMA Wire - Copyright Guliver/Jonathan Moscrop/CSM via ZUMA Wire

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Bolonje u sredu će dočekati ekipu Rome u okviru 15. kola italijanske Serije A.

Srpski stručanjak na klupi Bolonje, Siniša Mihajlović odmeriće snage sa Portugalcem, Žozeom Murinjom, za koga kaže da mu je dobar prijatelj i da se često čuju:

"Murinjo je sjajan trener i odlična osoba. Prijatelji smo, razgovaramo često i veoma sam srećan što ću ga videti na utakmici. Skoro uvek mi se sviđao, samo smo na početku imali razmiricu. Bio je uvek uz mene, čak i u momentima kada sam bio bolestan, nisam to zaboravio. Dolazimo iz zemalja u kojima lojalnost dominira karakterom ljudi, tako da imamo nešto zajedničko", rekao je Mihajlović, pa objasnio pomenute nesuglasice:

"Sećam se da sam ga pobedio sa Katanijom, nakon čega je on rekao nešto protiv mene. Ja sam odgovorio da ne mogu da se raspravljam o fudbalu sa nekim ko ga nikada nije igrao na vrhunskom nivou. Na kraju smo to raščistili, ostali smo prijatelji. Kada sam postao deda napisao mi je da ne može da dočeka da se i njemu tako nešto dogodi. Rekao sam mu da uvek ima vremena da se postane deda''.

Nakon Murinja, Mihajlović je govorio i o odnosu sa Markom Arnautovićem:

"Mi smo dva Srbina, poštovanje kreće odatle. Obojica navijamo za Crvenu zvezdu. Srbi su inače bliski jedni sa drugima. On je lider, momci se osećaju snažnije kada je on na terenu. Treba reći da govori četiri ili pet jezika. Uvek ću očekivati mnogo od njega na terenu".

Utakmica Bolonja - Roma je na programu u sredu od 18.30 (TV Arena sport 3 premium).

Komentari (0)

Sport