Fudbal

Stanojević prezadovoljan: Ponosan sam na momke, evropsko proleće je opet kod nas

Komentari

Autor: Euronews

09/12/2021

-

21:20

Stanojević prezadovoljan: Ponosan sam na momke, evropsko proleće je opet kod nas
Stanojević prezadovoljan: Ponosan sam na momke, evropsko proleće je opet kod nas - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je prezadovoljan prikazanom igrom njegovog tima. Crno-beli su remijem u Humskoj protiv Anortozisa (1:1) obezbedili drugo mesto koje ih vodi u plej-of za osminu finala Lige konferencija.

”Prezadovoljan sam prikazanim po teškom terenu, pokazali smo karakter uz brojne probleme, evropsko proleće je opet kod nas. Milovanović je bio izvanredan, nosio je igru i bio sjajan. Nisu nas iznenadili, teška utakmica, pobedili smo tamo, dosta je teško pobeđivati u Evropi, ponosan sam što smo prošli u narednu fazu. Ponosan sam na momke koji su imali jednu tešku polusezonu, prvi smo na tabeli, izborili smo evropsko proleće. Šta reći, svaka čast' rekao je strateg crno-belih.

Kapiten Partizana na ovom meču Saša Zdjelar rekao je da su crno-beli potpuno zasluženo prošli dalje.

”Igrali smo jako dobro ceo ovaj ciklus. Anortozis nas nije iznenadio, prvo poluvreme smo odigrali odlično, posle male nepažnje primili smo gol i mislim da smo kontrolisali veći deo meča i zasluženo prošli grupu što je i bio cilj. Idemo dalje, čekamo protivnika i borićemo se. Imali smo pet igrača van stroja i Partizan je danas prošao dalje sa četiri igrača od 20 godina i mislim da je danas to najveća pobeda Partizana'' rekao je Zdjelar.

Komentari (0)

Sport