Fudbal

Novo odlaganje: Meč Metalac - Partizan će se igrati u sredu od 15 časova

Komentari

Autor: Euronews

13/12/2021

-

11:21 >> 12:50

Novo odlaganje: Meč Metalac - Partizan će se igrati u sredu od 15 časova
Novo odlaganje: Meč Metalac - Partizan će se igrati u sredu od 15 časova - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Odložena utakmica između Metalca i Partizana koja je bila planirana za danas u Gornjem Milanovcu pomerena je za sredu u 15.00 časova, saopštio je klub iz Humske.

Podećanja radi, ovaj duel po ranijem rasporedu trebalo da bude odigran danas, ali je zbog velikog snega koji je juče ujutru počeo da pada u celoj zemlji odlučeno da se pomeri za 24 časa.

Međutim, kao se situacija ni tada nije mnogo promenila rukovodstvo takmičenja je odlučilo da meč bude prolongiran za još jedan dan i on je definitno zakazan za sredu.

"Utakmica 20. kola Supelrige Srbije ozmeđu Metalca i Šartizana pomerena je za sredu u 15.00 časova", kratko je saopštio klub iz Humske, a te reči je potvrdio i direktor takmičenja Aleksandar Pivić:

"Taj meč je pomeren za sredu, a mi ćemo nastaviti da pratimo vremenske uslove. Što se ostalih utakmica tiče Novi Pazar će sutra od 13.00 časova ugostiti Voždovac, dva sata kasnije na programu je meč Vojvodine i Spartaka, a sredu pre duela u Gornjem Milanovcu planirano je odigravanje susreta između Mladosti i Napretka.".

Pre svega toga, danas u 18.00 časova (TV Arena 1 Premium) Crvena zvezda će na svom terenu ugostiti ekipu Radnika iz Surudlice.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Komentari (0)

Sport