Fudbal

Partizan želi da iskoristi kiks Zvezde: U Gornjem Milanovcu juri "plus pet"

Komentari

Autor: Euronews

15/12/2021

-

09:56

Partizan želi da iskoristi kiks Zvezde: U Gornjem Milanovcu juri "plus pet"
Partizan - Radnički - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Utakmicama Mladost - Napredak (13.00) i Metalac - Partizan (15.00) danas će se kompletirati 20. kolo Superlige Sribije, a od 17.00 časova fudbaleri Čukaričkog i kragujevakog Radničkog 1923 otvaraju poslednje kolo u tekućoj polusezoni.

Prvotimci Mladosti na poslednja četiri meča nisu uspeli da ostvare pobedu, pa će danas na svom terenu protiv Kruševljana pokušati da na koliko-toliko uspešan način završe pvi deo Superlige.

Najviše pažnje će privući meč u Gornjem Milanovcu u kojem gostuje aktuelni lider na tabeli Partizan i koji će u duelu protiv domaćeg tima pokušati da iskoristi kiks Crvene zvezde iz meča protiv Radnika (1:1) i odlepi se na "plus pet" u odnosu na šampiona.

Crno-beli su u prvom ovosezonskom meču slavili 3:1, a Metalac će u ovom susretu imati dodatni motiv da se prikaže u što boljem svetlu, budući da će treneru Miliji Žižiću ovo biti prva utakmica na klupi ekipe iz Gornjeg Milanovca na domaćem terenu.

Za kraj dana Čučarikčki dočekuje poslednjeplasirani Radnički 1923 i sve osim pobede ekipe sa Banovog brda bi bilo veliko iznenađenje, jer treba imati na umu da Kragujevčani ne znaju za pobedu punih 11 utakmica u svim takmičenjima.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentari (0)

Sport