Fudbal

Povratak u Holandiju: Filip Đuričić na listi želja Fejnorda

Komentari

Autor: Euronews

23/12/2021

-

22:46

Povratak u Holandiju: Filip Đuričić na listi želja Fejnorda
Filip Đuričić - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Fejenord želi da učini ono što je propustio u leto 2013. godine - da kupi Filipa Đuričića (29). Prema pisanju holandskih medija, treći velikan Holandije ima Srbina na vrhu prioriteta u narednih šest meseci, a to umnogome zavisi od Sasuola.

"Fići" ugovor sa Italijanima ističe na kraju sezone i s obzirom da ga još nije produžio već prvog januara bi prema propisima mogao da pregovara sa novim poslodavcima. 

Trener Fejenorda Arne Slot želi plemenitog igrača na mestu pleja kako bi u durgom delu sezone pokušao da napadne titulu i Đuričić je idealan jer dobro poznaje ligu. Primer Ajaksa sa kupovinom Dušana Tadića najbolji je primer kako pravo ulaganje može da utiče na rezultate ekipe.

Tri dobre sezone u dresu Herenvena donele su Filipu i transfer u Benfiku iako se tada pisalo da je baš Fejenord moguća nova destinacija. Međutim, Benfika je tada bila konkretnija, pa je srpski reprezentativac karijeru nastavio u Portugalu.

Međutim, s obzirom na Filipove partije u Sasuolu poslednje dve sezone verovatno Fejenord neće biti usamljen u težnji da ga dovede. Januar je blizu, uskoro ćemo videti kakvi su Filipovi planovi jer mu je svakako u interesu da igra u klubu sa najvišim ambicijama kako bi ostao u prvom planu i kod selektora Srbije Dragan Stojkovića.

Komentari (0)

Sport