Fudbal

Prijatno iznenađenje u srpskom fudbalu: Zdravko Kuzmanović novi sportski direktor Proletera

Komentari

Autor: Euronews

28/12/2021

-

09:11

Prijatno iznenađenje u srpskom fudbalu: Zdravko Kuzmanović novi sportski direktor Proletera
Zdravko u Novom Sadu - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

"Bombu" u januarskom prelaznom roku servirao je Proleter iz Novog Sada: Zdravko Kuzmanović novi je sportski direktor superligaša iz Slane Bare.

Nekadašnji reprezentativac Srbije, član brojnih klubova (Bazel, Fjorentina, Štutgart, Inter), završio je igračku karijeru i započeo u Novom Sadu novu.

"Hvala klubu na ukazanom poverenje. Ambicije su nam se poklopile, dugoročni planovi su u pitanju. Želja je da svojim iskustvom i kontaktima omogućim klubu još lakše funkcionisanje. Dosta sam postigao u svojoj fudbalskoj karijeri, sada želim da se dokažem kao sportski direktor. Cilj je da klub afirmiše mlade igrače i uz par iskusnih se bori za gornji deo tabele", kazao je Kuzmanović ma tviteru Proletera.

 

 

Proleter je na ovaj način dobio jedno veliko fudbalsko ime i zaista najavio velike mabicije u budućnosti. Novosađani su polusezonu završili na devetoj poziciji sa 27 bodova, ali bi mogli da startuju sa 24 ukoliko im ne bude usvojena žalba na odluku Direktora Linglong Superlige Srbije Aleksandra Pivića oko oduzimanja bodova zbog propusta u poslednjem meču protiv Radničkog iz Niša koji su dobili 2:0, a izgubili službenim rezultatom.

Komentari (0)

Sport