Fudbal

Veliki Fabio Kapelo nema dilemu: Dušan Vlahović je spreman da igra u Juventusu

Komentari

Autor: Euronews

03/01/2022

-

11:51

Veliki Fabio Kapelo nema dilemu: Dušan Vlahović je spreman da igra u Juventusu
Veliki Fabio Kapelo nema dilemu: Dušan Vlahović je spreman da igra u Juventusu - Copyright Mašimo Paolone/LaPreše via AP

veličina teksta

Aa Aa

Prelazak Alvara Morate iz Juventusa u Barselonu je pratktično gotova stvar, a to znači da klub iz Torina mora da pronađe kvalitetnog napadača, pa bi, prema rečima legendarnog Fabija Kapela, Dušan Vlahović bio idealna opcija.

Bivši trener "stare dane" smatra da je srpski reprezentativac pokazao koliko je kvalitetan i da bi u Torinu ozbiljno trebalo da se potrude oko njegovog angažovanja da se kasnije ne bi kajali.

"Dušav Vlahović je spreman za Juventus. On ima energiju i drskost šampiona. Plašim se da bi u narednih nekoliko godina mogao da ode u neku drugu ligu, mnogo jaču i bogatiju od naše", rekeo je Kapelo.

Ukoliko se, pak, transfer Dušana Vahovića ne ostvari, isksusni italijanski stručnjak smatra da bi rezervna opcija mogao da bude Đanluka Skamaka iz Sausola.

"Juventusu je potreban napadač, a on je mlad i vrlo kvalitetan, mada u ovom trenutku je veliko pitanje koliko je spreman, budući da je veliki pritisak nositi dres ovog kluba", rekao je Kapelo.

Komentari (0)

Sport