Fudbal

Vlahović ne razmišlja o odlasku: Hoću da odvedem Fiorentinu u Evropu

Komentari

Autor: Euronews

03/01/2022

-

18:39

Vlahović ne razmišlja o odlasku: Hoću da odvedem Fiorentinu u Evropu
Vlahović - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Gotovo da ne prođe dan, a da u Italiji ne priča o Dušanu Vlahoviću. Srpski reprezentativac igra fenomelano u dresu Fiorentine sa kojom mu ugovor ističe u junu 2023. godine, ali on ne želi da produži saradnju.

O njegovom statusu mnogo se priča, čak i je čuveni Fabio Kapelo govorio kako je bivši napadač Partizana zreo da pređe u Juventus, ali sam Vlahović tvrdi da ne razmišlja o odlasku iz Firence.

 

 

"Potpuno sam fokusiran na nove izazove u životu, ali nikada ne možete biti 100 odsto sigurni šta će se dogoditi. Pričao sam mnogo puta na tu temu i nemam ništa novo da kažem. Ovde u Firenci se piše dobra fudbalska priča, imamo dobar tim, navijači su sjajni i sve što se događa je za poštovanje, a samo Bog zna šta će se dogoditi u budućnosti", rekao je Vlahović.

Najbolji strelac "ljubičastih" je istakao da je njegov glavni cilj da se sa Fiorentinom plasira u neko od evropskih takmičenja.

"Imam želju da odvedem Fiorentinu u Evropu, gde nismo igrali duže vreme. Ovo nije mali italijanski klub, već klub s tradcijom, sjajnim navijačima i odlični igračima. Predsednik Komiso je ozbiljan čovek, koji je veoma ambiciozan i u svakom trenutku zna šta želi", istakao je srpski reprezentativac.

Komentari (0)

Sport