Fudbal

Potpis u Humskoj: Stanojević u Partizanu do juna 2024. godine

Komentari

Autor: Euronews

12/01/2022

-

09:44

Potpis u Humskoj: Stanojević u Partizanu do juna 2024. godine
Potpis u Humskoj: Stanojević u Partizanu do juna 2024. godine - Copyright FK Partizan/Miroslav Todorović

veličina teksta

Aa Aa

Aleksandar Stanojević i zvanično je produžio ugovor sa Partizanom. Najava od pre dva dana doživela je i autorizaciju danas, pred start priprema.

 

 

"Veliko je zadovoljstvo da smo se dogovorili sa Stanojem oko produženja ugovora. Stvarno nije bilo teško. Postojale su razne špekulacije da odlazi na kraju sezone, međutim, Sale Stanojević je veliki grobar i dogovor oko produžetka saradnje trajala je dva-tri minuta. Njegova želja se nije dovodila u pitanje. Sada idemo ka cilju da osvojimo titulu, nastavimo brobu u Evropi i da osvojimo Kup. Sve čestitke Saletu, ugvoor će trajati do kraja 2024. godine. Zadovoljstvo je što smo pridužili saradnju sa najboljim terenrom koji Srbija ima", istakao je direktor Partizana Miloš Vazura.

Stanojević je bio zadovoljan.

"Produžili smo saradnju. Idemo zajedno u tom nekom peridou. Nadam se da će sve biti kako treba. Presrećan sam, zadovoljan. Dobro smo sarađivali, išlo se u dobrom pravcu, pa smo produžili saradnju. Čekamo sada gde ćemo ići na pripreme 23. januara zbog ove kovid situacije", rekao je Stanojević posle potpisa.

Komentari (0)

Sport