Fudbal

Vlahović pristao da ide u Juventus: Godišnja plata sedam miliona evra

Komentari

Autor: Euronews

24/01/2022

-

11:42

Vlahović pristao da ide u Juventus: Godišnja plata sedam miliona evra
Vlahović pristao da ide u Juventus: Godišnja plata sedam miliona evra - Copyright Mašimo Paolone/LaPreše via AP

veličina teksta

Aa Aa

Dušan Vlahović je pristao da nastavi karijeru u Juventusu i sada je samo preostalo da se klub iz Torina dogovori sa Fiorentinom oko toga koliko novca će iznositi obeštećenje.

Prema pisanju italijanskih medija, Juve je spreman da odmah izdvoji 60, dok klub iz Firence traži 10 miliona više i to je uovom trenutku jedina prepreka da se srpski reprezentatvac preseli u Torino. On je čak  precizirao i svoja godišnja primanja u crno-belom dresu, koja bi kako tvrde u Italji, trebalo da iznosi sedam miliona evra.

Vlahović je bio velika želja Arsenala, ali je nekadašnji prvotimac Partizana odlučio da ne napušta Italiju procenivši da je Serija A takmičenje koje mu najviše odgovara.

Ukoliko, pak, čelnici Juventusa ne uspeju da u narednih nekoliko dana pronađu zajednički jezik sa kolegama iz Firence, Vlahović će ostati u Fiorentini do leta i onda će se ponovo pregovarati o obeštećenju, dok dogovor o godišnjim primanjima i dalje ostaje na snazi.

Srpski reprezenattivac je odigrao 24 meča za italijanski klub u svim takmičenjima ove sezone, i na njima postigao 20 golova uz dve zabeležene asistencije.

Komentari (0)

Sport