Fudbal

Fejsa ponovo u Humskoj: Veliko pojačanje za Partizan

Komentari

Autor: Euronews

26/01/2022

-

21:34

Fejsa ponovo u Humskoj: Veliko pojačanje za Partizan
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Samo nekoliko dana nakon što je saopšteno da će Aleksandar Šćekić napustiti Partizan i preseliti se u poljsku ekipu Zagleblja iz Humske je stigla vest da su crno-beli uspeli da pronađu ekspresnu zamenu za crnogorskog reprezentativca. I to kakvu. Ni manje ni više nego u liku Ljubomira Fejse, koji je do pre 11 godina nosio dres lidera na tabeli Superlige Srbije.

Nekadašnji reprezentativac Srbije je prošle godine raskinuo ugovor sa ekipom Al Ahli Džede iz Saudijske Arabije i crno-beli dres će zadužiti kao slobodan igrač, što je pored njegovih neospornih igračkih kvaliteta još jedan veliki plus koji je prevagnuo u odluci čelnika Partizana da ga angažuju. Ugovor sa iskusnim fudbalerom je potpisan na godinu i po dana i već sutra u poslepodnevnim časovima bi trebalo da se priključi ekipi u Turskoj.

Fejsa je u Partizan stigao 2008. godine iz kulskog Hajduka, iz Humske je 2011. otišao u Olimpijakos, odakle je prešao u ekipu Benfike iz Lisabona čiji je zvanično bio član do 2020. godine. Poslednjih godinu i o dana je proveo u Sudijskoj Arabiji, koju je napustio u oktobru prošle godine.

U Humskoj je već sarađivao sa aktuelnim trenerom Aleksandrom Stanojevićem, delio svlačionicu sa Milanom Smiljanićem i Aleksandrom Miljkovićem, a saigrač mu je bio i sadašnji sportski direktor kluba Ivica Iliev.

Novi fudbaler Partizana u bogatoj karijeri ima čak 10 šampionskih titula, šest puta je osvajao pehar u Kupu Srbije, Grčke i Portugala, a za reprezentaciju Srbije je nastupao na 25 mečeva.

 

Komentari (0)

Sport