Fudbal

Lampard preuzeo Everton: Možda dođe i Jović na pozajmicu

Komentari

Autor: Euronews

31/01/2022

-

16:30

Lampard preuzeo Everton: Možda dođe i Jović na pozajmicu
Frenk Lampard - Copyright Clive Brunskill/Pool via AP, File

veličina teksta

Aa Aa

Legendarni engleski fudbaler Frank Lampard od danas je i zvanično novi trener Evertona, saopštio je klub iz Liverpula.

Ugovor je potpisan do juna 2024. godine, a vrlo je moguće da bi na "Gudison park" mogao da stigne i srpski reprezentativac Luka Jović koji bi po želji novog menadžera mogao da dođe na pozajmicu.

"Drago mi je da sam ovde. Everton je klub velike tradicije, atmosfera na 'Gudisonu' je uvek fantastična, znam to još iz igračkih dana, jer sam osećao da navijači ovde imaju istu strast prema fudbalu kao što je imam i ja. Za mene je veliko zadovljstvo da budem ovde. Verujem da ćemo ostvariti sjajan odnos i da ćemo zajedno ispisati neke lepe stranice u istoriji kluba", rekao je po preuzimanju kluba Lampard i dodao:

"Stalno me pitaju na kog se trenera sa kojim sam sarađivao najviše ugledam, ali ne volim ta poređenja. Od svakog od njih sam se trudio da pokupim po nešto, ali želim da ostanem dosledan sebi i da izgradim lični način rada. Svestan sam da je preda mnom mnogo rada, ali sam uzbuđen i želim da dokažem da su ljudi u Evertonu bili u pravu kad su mi ukazali šansu.

Lampard je u svojoj kratkoj trenerskoj karijeri koju je gradio u Derbiju i Čelsiju ostao upamćen kao neko ko se mnogo oslanja na mlade igrače, a Luka Jović se uklapa u tu strategiju, budući da reprezentativac Srbije ima tek 24 godine.

Komentari (0)

Sport