Fudbal

Drugo zimsko pojačanje Partizana: Jevtović se vratio da osvoji titulu

Komentari

Autor: Euronews

01/02/2022

-

15:17

Drugo zimsko pojačanje Partizana: Jevtović se vratio da osvoji titulu
Drugo zimsko pojačanje Partizana: Jevtović se vratio da osvoji titulu - Copyright FK Partizan

veličina teksta

Aa Aa

Juče najavljeno – danas realizovano. Marko Jevtović je novi-stari fudbaler Partizana.

Iskusni vezista je tokom utorka najpre uspešno prošao lekarske preglede u jednoj beogradskoj klinici, potom na stadionu u Humskoj parafirao ugovor u trajanju od tri i po godine, a očekuje se da odmah krene put Turske kako bi se pridružio ekipi Aleksandra Stanojevića u završnici priprema za prolećni deo sezone.

"Vratili smo proverenog igrača koji se vraća u svoju fudbalsku kuću. Marko je sjajan momak i zreo fudbaler koji nam je svima osato u lepom sećanju. On nikada nije brojao kopče po svom telu. Svi pamtimo njegove sjajne partije, a posebno nam je ostao u sećanju gol protiv Steaue u Beogradu u pobedi crno-belih od 4:2", istakao je predsednik Partizana Milorad Vučelić.

 

 

Novi fudbaler crno-belih je istakao da je srećan što se vratio u svoju kuću.

"Priključujem se večeras ekipi u Beleku. Posle tri i po godine se vraćam u svoju kuću. Dosta ljudi iz stručnog štaba i na Teleoptiku poznajem od ranije. Uzeo sam broj 21 koji sam nosio u prvom mandatu", istakao je Jevtović.

Jevtović je prvi put stigao u Partizan 2015. godine iz Novog Pazara i za tri godine provedene u Humskoj osvojio isto toliko trofeja, od čega jednu šampionsku titulu i dva trofeja u nacionalom Kupu Srbije. Dres crno-belih je zamenio onim turske Konje, gde je godinama bio jedna od najstandardnijih prvotimaca.

On je novi ugovor sa Partizanom potpisao na godinu i po dana i zadužio je dres sa brojem 21.

Komentari (0)

Sport